DOLAR
32,3218
EURO
34,8246
ALTIN
2.396,11
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

ABD’ye ait Hava Kuvvetleri üssünde timsah alarmı

Antalya Bilet…

ABD’ye ait Hava Kuvvetleri üssünde timsah alarmı
REKLAM ALANI
24.04.2024 10:10
0
A+
A-

ABD'ye ait Hava Kuvvetleri üssünde timsah alarmı

ABD’nin Florida eyaletindeki MacDill Hava Kuvvetleri üssünde bir timsah piste çıktı. Görüntülerde timsahın bir uçağın yanında bulunduğu ve 3 görevli tarafından dikkatli bir şekilde yakalandığı görüldü.

Florida’nın Tampa bölgesinde bulunan MacDill Hava Kuvvetleri dün yaptıkları açıklamada, iniş yapmış bir uçağın yanında timsah görüldüğünü duyurdu.
Açıklamaya göre timsah görevliler tarafından dikkatli bir şekilde yakalandı ve kontrol altına alındı.
Açıklamada, “MacDill Hava Kuvvetleri Üssü’nde bir timsah piste çıktı. Timsah Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu (FWC) tarafından yakalanarak Hillsborough’daki nehre bırakıldı. En yeni dişli havacımız (timsah) üs dışında daha uygun bir ortama yerleştirildi. FWC’ye yardımları için özel teşekkürler” ifadelerine yer verildi.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI