DOLAR
32,2412
EURO
34,7988
ALTIN
2.382,67
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Macron futbol efsaneleriyle yardım maçı için sahada

Antalya Bilet…

Macron futbol efsaneleriyle yardım maçı için sahada
REKLAM ALANI
24.04.2024 20:26
0
A+
A-

Macron futbol efsaneleriyle yardım maçı için sahada

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, çocuk sağlığı yardım kuruluşuna para toplamak amacıyla düzenlenen etkinlikte futbol efsaneleriyle sahaya çıktı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ülkesini Paris Yaz Olimpiyatları’na hazırlarken bu kez sportif yeteneklerini gösterdi.
Futbol hayranlığı ile tanınan Macron, Paris’in batısındaki Yvelines’teki bir kulüpte futbol efsaneleri ve ünlü oyuncularla birlikte düzenlenen yardım maçı için forma giydi.
First Lady Brigitte Macron’un başkanlığını yaptığı bir çocuk sağlığı yardım kuruluşuna para toplamak amacıyla yapılan etkinlikte, eski Dünya Kupası kazananlarından Laurent Blanc ve Didier Deschamps da yer aldı.
Modern Fransa’nın şimdiye kadarki en genç cumhurbaşkanı olarak bilinen 46 yaşındaki Macron, 2017 yılında seçildiğinden bu yana, atletik becerilerini ve fiziğini sergilemek için  gördüğü birçok fırsatı değerlendirdi.
Macron’nun bu yılın başlarında, boks yaptığı  fotoğraflar sosyal medyada viral olmuş ve Rusya Devlet Başkanı Putin’e misilleme olarak algınlanmıştı.
Fransa cumhurbaşkanı Macron, orta saha oyuncusu olarak çıktığı sahada Didier Drogba ve Eden Hazard gibi futbol ikonlarıyla birlikte oynadı.
Maça ayrıca MMA dövüşcüsü Cyril Gane ve eski Alman kaleci Jens Lehmann gibi diğer önemli isimler de katıldı.
Futbol sahasına pek de yeni olmayan Macron daha önce de bir yardım maçına katılmıştı.
Bu yardım maçı, 26 Temmuz – 11 Ağustos tarihleri ​​arasında Paris’te gerçekleşecek olan uluslararası Olimpiyat gösterisi öncesinde, Macron’un hem hayırsever amaçları hem de milli ruhu teşvik etme aracı olarak sporla devam eden ilişkisinin altını çiziyor.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI