DOLAR
32,2610
EURO
34,7666
ALTIN
2.405,30
BIST
10.238,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

SON DAKİKA: Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

Antalya Bilet…

SON DAKİKA: Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
REKLAM ALANI
24.04.2024 15:42
0
A+
A-

SON DAKİKA: Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

SON DAKİKA HABERİ: Eski siyasetçi, iş insanı ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş’taki evinde ölü bulundu. Yılmaz’ın ölüm nedenine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Yılmaz bir dönem Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yapmıştı.

Son dakika haberi! Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, İstanbul Beşiktaş’taki evinde ölü bulundu. Bir dönem Trabzonspor Kulübü’nün de başkanlığını yapan Yılmaz’ın cansız bedeni, evine gelen kızı tarafından bulundu.

Mehmet Ali Yılmaz’ın ölüm nedenine ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, ölümde şüpheli bir durum tespit edilmediği öğrenildi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

TRABZONSPOR’DAN PAYLAŞIM

Yılmaz’ın ölüm haberinin ardından başkanlığını yaptığı Trabzonspor, sosyal medya hesaplarında logosunu kararttı.

Yılmaz’ı anan bir paylaşım yapan bordo-mavili ekipten yapılan açıklamada, “Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ı kaybettik Kulübümüze 1 Lig Şampiyonluğu, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 Başbakanlık Kupası ve 1 de Türkiye Kupası’nın yanı sıra sayısız başarılar kazandıran Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ı kaybettik. Yakınlarının, sevenlerinin, camiamızın ve futbol ailesinin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verildi.

MEHMET ALİ YILMAZ KİMDİR? Mehmet Ali Yılmaz, 1948 yılında Trabzon’un Of ilçesinde doğdu. Yılmaz, Trabzonspor Kulübü başkanlığı sonrasında siyasete girdi. Trabzon milletvekilliği de yapan Yılmaz, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yaptı. Yılmaz’ın medya ve turizm alanlarında da çeşitli yatırımları bulunuyordu. Antalya Bilet

REKLAM ALANI