DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’ten aşk dolu yeni kare

Antalya Bilet…

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’ten aşk dolu yeni kare
REKLAM ALANI
25.04.2024 16:30
0
A+
A-

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'ten aşk dolu yeni kare

2017 yılında kendisi gibi oyuncu Burak Özçivit ile dünyaevine giren Fahriye Evcen, yeni pozlarıyla gündeme geldi. Ünlü isim, eşiyle fotoğrafını da paylaşmayı ihmal etmedi.

“Çalıkuşu” dizinde tanışan ve zamanla arkadaşlıkları aşka dönüşen Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 2017’de nikah masasına oturmuştu.
2019’da oğulları Karan’ı kucaklarına alan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 18 Ocak 2023’te Kerem’in doğumuyla ikinci kez anne ve baba olma mutluluğunu yaşamıştı.
Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Fahriye Evcen, son olarak eşiyle keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı.
İlk olarak eşinin objektifine poz veren Fahriye Evcen, ardından Burak Özçivit ile pozunu da takipçilerinin beğenisine sundu.
Evcen’in paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve “Çok güzel bir çiftsiniz”, “Maşallah size”, “Bir çift bu kadar mı yakışır?” gibi yorumlar geldi.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI