DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü

Antalya Bilet…

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
REKLAM ALANI
25.04.2024 20:48
0
A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Türkiye sahalara döndü. Son yıllarda yaşanan sıkıntılar geride kaldı. Güçlü bir program uyguluyoruz.” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Hollanda’nın Ankara Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Kral Günü Resepsiyonu’nda konuştu.

Bakan Şimşek, enflasyonla mücadele programının kararlılıkla sürdürüleceği mesajını verdi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“Türkiye sahalara döndü.” diyen Şimşek, “Son yıllarda yaşanan sıkıntılar geride kaldı. Güçlü bir program uyguluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Şimşek’in gündeminde Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki Gümrük Birliği anlaşmasının yenilenmesi süreci de vardı.

Bakan Şimşek, konuyla ilgili “Gümrük Birliğinin güncellenmesi gerektiği açık, çünkü karşılıklı olarak faydalı. Gümrük Birliğini modernize etmek ve geliştirmek Türkiye ve Avrupa Birliği’nin çıkarınadır, bu yüzden ilerlememiz gerektiğini düşünüyorum.” dedi. Resepsiyonda konuşan Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands ise Türkiye ile Hollanda arasındaki köklü ilişkiye dikkat çekti. İki ülke arasındaki Dostluk Anlaşması’nın 100’üncü yılı olduğunu hatırlatan Wijnands, 100’üncü yıl onuruna Ankara’nın önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacağını söyledi.

Wijnands,  “Temmuzda ünlü Hollandalı Türk sanatçı Karsu’nun Ankara’da ücretsiz bir konser vereceğini açıklamaktan memnuniyet duyuyorum. Karsu’ya, ailesine ve Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum.” dedi. Türkiye’de 3 binden fazla Hollandalı şirketin bulunduğunun da altını çizen Wijnands, Hollanda’nın Türkiye’deki en büyük doğrudan yabancı yatırımcı olduğunu dile getirdi.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI