DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

İsrailli rehine aileleri ateşkes görüşmeleri için Netanyahu’ya baskıya devam ediyor

Antalya Bilet…

İsrailli rehine aileleri ateşkes görüşmeleri için Netanyahu’ya baskıya devam ediyor
REKLAM ALANI
25.04.2024 16:19
0
A+
A-

İsrailli rehine aileleri ateşkes görüşmeleri için Netanyahu'ya baskıya devam ediyor

Gazze’de tutulan İsrailli rehinelerin aileleri, İsrailli yetkililerin Refah’a kara saldırısı hazırlıklarında ilerleme kaydettiklerini söylemesi üzerine, sevdiklerinin serbest bırakılması karşılığında geçici ateşkes müzakerelerinin yeniden başlatılması için Binyamin Netanyahu’ya yeniden baskı yapıyor.

Hamas’ın Telegram hesabında yayınlanan yaşam kanıtı videosunda konuşan İsrail asıllı Amerikan vatandaşı Hersh Goldberg-Polin, İsrail hükümetini Hamas’ın rehin tuttuğu insanları terk etmekle suçladı ve İsrail’in bombalama harekatında 70 esirin öldürüldüğünü iddia etti.
Polis ve protestocular İsrail başbakanının Kudüs’teki evinin önünde çatıştı. Göstericiler ateş yaktı ve havai fişek patlattı.
İsrail Savunma Kuvvetleri sözcüsü Daniel Hagari, Hamas’ın yayınladığı videoyu “acil bir eylem çağrısı” olarak nitelendirdi ve “Hamas rehinelerimizi serbest bırakana kadar İsrail’in Gazze’nin her yerinde Hamas’ı takip etmeye devam edeceğini” ekledi.
Aralarında Netanyahu’nun da bulunduğu İsrailli yetkililer, Gazze’nin en güneyindeki Refah kentine planlı bir işgal de dahil olmak üzere askeri gücün, İsrail’in Hamas militanlarını yenilgiye uğratmasına ve rehineleri eve getirmesine olanak sağlayacağını iddia ediyor.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI