DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
28°C
Antalya
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
26°C

Kraliyet Ailesi’nde çilek reçeli savaşları

Antalya Bilet…

Kraliyet Ailesi’nde çilek reçeli savaşları
REKLAM ALANI
25.04.2024 12:06
0
A+
A-

Kraliyet Ailesi'nde çilek reçeli savaşları

Prens Harry’nin eşi Meghan Markle, “American Riviera Orchard” adlı yeni yaşam tarzı markasının parçası olarak kendi reçel serisini tanıttı. Sussex Düşesi’nin reçel markasını tanıtmasından günler sonra Buckingham Sarayı, kendi çilek reçeli reklamını yayınlayarak Markle’a rakip oldu.

İngiltere Prensi Harry’nin eşi Sussex Düşesi Meghan Markle geçen ay “American Riviera Orchard” isimli bir marka kurduğunu açıklamıştı.
Sosyal medyaya dönen Markle’ın yıllar sonra yaptığı ilk paylaşımı markasını tanıtmaya yönelik olmuştu.
Meghan Markle’ın “American Riviera Orchard” markası yemek kitapları ve mutfak ürünleri gibi eşyalar ile reçel ve marmelat gibi yiyecek ürünler satıyor.
Meghan’ın ürünleri, birçok kişinin kraliyet armasına çarpıcı benzerliği nedeniyle dikkat çektiği bir logo taşıyor.
Meghan Markle, Prenses Kate’in kanser tedavisi gördüğünün açıklanmasının ardından reklam kampanyalarına ara vermedi.
Markle, çıkarttığı çilek reçelini sosyal medya fenomenlerine gönderdi.
Şu an için sadece 50 adet üretildiği açıklanan çilek reçeli, üzerinde Meghan’ın şahsi el yazısı ile kaçıncı kavanoz olduğu belirtilerek ünlü isimlere gönderildi.
Sosyal medya fenomenleri, çeşitli paylaşımlarla Düşes’e teşekkür etti.
Buckingham Sarayı’nın resmi mağazası ise Meghan Markle’ın bu tanıtım hamlesinin hemen ardından sarayın çilek reçeli markası için bir reklam filmi yayınladı.
Çarşamba sabahı sarayın resmi Instagram hesabında yayınlanan reklamda; bir kadının eli çörek, kruvasan ve kızarmış ekmek üzerine çilek reçeli sürerken görülüyordu.
Reçelin “İngiliz meyvelerinin en iyileri” kullanılarak yapıldığını belirten reklam, şu soruyla bitiyor: “Çilek reçelinizi nasıl seversiniz? Yorumlarda bize bildirin!”
Reçelin bir kavanozunun 4 sterlin olacağı belirtildi.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI