DOLAR
32,2822
EURO
34,7867
ALTIN
2.407,46
BIST
10.275,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
24°C
Antalya
24°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C

Volkswagen’den Çin’e özel elektrikli model: ID.Code

Antalya Bilet…

Volkswagen’den Çin’e özel elektrikli model: ID.Code
REKLAM ALANI
26.04.2024 07:55
0
A+
A-

Volkswagen'den Çin'e özel elektrikli model: ID.Code

Volkswagen, Çin’de düzenlenen Pekin Otomobil Fuarı’nda yeni konseptini tanıttı. Sadece Çim pazarı için geliştirilen yeni elektrikli model dışarıdan bakıldığında sıradan görünse de teknolojik olarak fark yaratıyor.

Alman otomotiv devi Volkswagen, 2024 Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı’nda yeni konsept otomobilinin tanıtımını yaptı. 
Tamamen elektrikli araç gelecekte Çin’de satacağı elektrikli modellerin bir ön gösterimi.
Markanın güncel tasarım dilinin tamamen dışında olan modelde önde ve arkada ışıklandırılmış logoda birleşen LED ışık imzası biraz daha kalın haliyle yer alıyor. 
ID.Code olarak isimlendirilen aracın asıl farkını ise bu LED aydınlatmanın altındaki teknoloji yaratıyor.  “3D Eyes” denilen bu teknoloji 967 adet LED içeren aydınlatma bölümüyle sizi ve diğer sürücüleri izleyebiliyor, onlarla etkileşime geçebiliyor ve imojilerle teşekkür bile edebiliyor.
Dışarıdan sıradan gibi görünen bu coupe SUV içeride ise tamamen farklı bir konsepte geçiyor. 
180 derece dönebilen ön koltuklar sayesinde dördüncü seviye otonom sürüş anında arkadaki yolcularla sohbet edilebiliyor.
Dijital aynaların kullanıldığı araçta, boydan boya uzanan kavisle ekranla birlikte ortada dikey konumlandırılmış bir ekran daha yer alıyor.
Volkswagen, Çin pazarı için kurduğu ID.UX isimli yeni alt markasıyla 2030 yılına kadar 5 yeni model çıkarmayı hedefliyor.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI