DOLAR
32,1756
EURO
35,0013
ALTIN
2.500,23
BIST
11.067,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
27°C
Antalya
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
29°C
Cuma Açık
30°C
Cumartesi Açık
26°C

Tekirdağ’da yangın faciası: 3 yaşındaki Cihangir yaşamını yitirdi, ağabeyi ağır yaralı

Antalya Bilet…

Tekirdağ’da yangın faciası: 3 yaşındaki Cihangir yaşamını yitirdi, ağabeyi ağır yaralı
REKLAM ALANI
29.04.2024 16:00
0
A+
A-

Tekirdağ'da yangın faciası: 3 yaşındaki Cihangir yaşamını yitirdi, ağabeyi ağır yaralı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 5 katlı binada çıkan yangında 3 yaşındaki Cihangir hayatını kaybetti, 5 yaşındaki ağabeyi Enver ise ağır yaralandı. İki kardeşi, babaannelerinin evde yalnız bırakıp dışarı çıktığı, annelerinin ise çalıştığı fabrikada olduğu öğrenildi.

Çorlu’nun Hıdırağa Mahallesi’ndeki 5 katlı binanın 1’inci katında saat 13.00 sıralarında yangın çıktı. Evde belirlenemeyen nedenle çıkan yangında daire dumanlar içinde kaldı. Dumanları görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, iki kardeşi baygın halde dışarıya çıkardı. Yapılan kontrolde, Cihangir Taşdelen’in hayatını kaybettiği belirlendi. Çorlu Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan Enver Taşdelen’in ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Cihangir Taşdelen’in cansız bedeni aynı hastanenin morguna konuldu.
İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangının ardından savcı ve polis ekipleri evde incelemede bulundu. Bu arada, Cihangir ile Enver Taşdelen’i babaannelerinin evde yalnız bırakıp dışarı çıktığı, annelerinin ise çalıştığı fabrikada olduğu bildirildi.Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Evde belirlenemeyen nedenle çıkan yangında daire dumanlar içinde kaldı.
Dumanları görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, iki kardeşi baygın halde dışarıya çıkardı.
Yapılan kontrolde, Cihangir Taşdelen’in hayatını kaybettiği belirlendi. Çorlu Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan Enver Taşdelen’in ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Cihangir Taşdelen’in cansız bedeni aynı hastanenin morguna konuldu.
İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangının ardından savcı ve polis ekipleri evde incelemede bulundu. Bu arada, Cihangir ile Enver Taşdelen’i babaannelerinin evde yalnız bırakıp dışarı çıktığı, annelerinin ise çalıştığı fabrikada olduğu bildirildi.
Bu arada, Cihangir ile Enver Taşdelen’i babaannelerinin evde yalnız bırakıp dışarı çıktığı, annelerinin ise çalıştığı fabrikada olduğu bildirildi.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI