DOLAR
32,1879
EURO
35,0129
ALTIN
2.505,17
BIST
11.076,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
27°C
Antalya
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
29°C
Cuma Açık
30°C
Cumartesi Açık
26°C

Napoli’den Dries Mertens’e teklif

Antalya Bilet…

Napoli’den Dries Mertens’e teklif
REKLAM ALANI
30.04.2024 10:45
0
A+
A-

Napoli'den Dries Mertens'e teklif

Galatasaray’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Dries Mertens’in futbolu bıraktıktan sonra Napoli’den antrenörlük teklifi aldığı öne sürüldü. Belçikalı orta sahanın tek odağının sarı-kırmızılı ekip olduğunu belirterek bu teklifi geri çevirdiği kaydedildi.

Galatasaray’da sezonun skorer isimlerinden olmayı başaran Dries Mertens için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Sarı-kırmızılıların 1 yıl daha takımda tutmak istediği Belçikalı orta sahanın eski kulübü Napoli ile temasa geçtiği kaydedildi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Fanatik’in haberine göre, kısa bir tatil için İtalya’ya giden Mertens’in Napoli futbolcuları ve kulüp yetkilileri tarafından yoğun ilgi gördüğü, gök mavililerin kendisine futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük teklifinde bulunduğu öne sürüldü.

Bu teklif karşısında gururu okşandığını belirten Mertens, henüz futbolu bırakıp bırakmamaya karar vermediğini belirtti.

Belçikalı futbolcunun tek odağının Galatasaray olduğunu ifade ederek teklifi geri çevirdiği aktarıldı.

Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 47 resmi maça çıkan Dries Mertens, bu mücadelelerde 9 gol atıp, 16 asistlik performans sergiledi.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI