DOLAR
32,1754
EURO
34,9809
ALTIN
2.506,50
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
27°C
Antalya
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
31°C
Cuma Açık
31°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Blinken Tel Aviv’de: Protestoculara rehineler için söz verdi

Antalya Bilet…

Blinken Tel Aviv’de: Protestoculara rehineler için söz verdi
REKLAM ALANI
01.05.2024 11:00
0
A+
A-

Blinken Tel Aviv'de: Protestoculara rehineler için söz verdi

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog’la görüşmek için Tel Aviv’e gitti. Blinken, Tel Aviv’deki protestoculara “tüm rehineler evlerine dönene kadar ABD’nin dinlenmeyeceğini” söyledi.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile Tel Aviv’de bir araya geldi.

Görüşmede, İsrailli liderlerle Gazze’ye nasıl daha fazla insani yardım ulaştırılabileceğini tartışan Blinken, Hamas’ı, rehineleri serbest bırakacak ve ateşkes sağlayacak bir anlaşma teklifini kabul etmeye çağıran bir dizi toplantıya başladı. Bu hafta başında Riyad ve Amman’a yaptığı ziyaretlerin ardından Blinken, geniş kapsamlı Ortadoğu turunun son durağı için İsrail’de bulunuyor. Bu, Blinken’in 7 Ekim’den bu yana bölgeye yaptığı yedinci ziyaret.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

İsrailli rehine yakınları ise görüşmeler sürerken protesto düzenledi.

Gazze’de esir tutulan İsraillilerin resimlerini taşıyan protestocular, rehinlerin serbest bırakılmasını istedi.

Blinken, Tel Aviv’deki protestoculara “tüm rehineler evlerine dönene kadar ABD’nin dinlenmeyeceğini” söyledi.

Blinken, İsrail liderliğiyle görüşmelere başlarken, Hamas’a ateşkes anlaşmasını kabul etmesi için yaptığı çağrıları yineledi.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI