enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2050
EURO
35,0386
ALTIN
2.471,55
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C

Real Madrid’den Lunin’e yeni sözleşme

Antalya Bilet…

REKLAM ALANI
01.05.2024 16:33
0
A+
A-

Real Madrid, Andriy Lunin ile 2028 yılına kadar sürecek bir sözleşme üzerinde anlaşmaya hazırlanıyor. Ukraynalı kalecinin maaşında da artış olacağı öne sürüldü.

Real Madrid’de Thibaut Courtois ve Kepa’nın sakatlığı sonrası kaleyi devralan Andriy Lunin’e yeni sözleşme teklif edildi. The Athletic’in haberine göre, Real Madrid kalecisi Andriy Lunin, kendisini 2028 yılına kadar kulüpte tutacak yeni bir sözleşme üzerinde anlaşmaya yakın.

Ukraynalı oyuncunun mevcut sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor, ancak iki taraf anlaşmayı üç yıl daha uzatmak için görüşmelerin son aşamasında.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

MAAŞI ARTIRILACAK

Yenilemenin bir parçası olarak 25 yaşındaki oyuncunun maaşı, sakatlanan Thibaut Courtois’nın yokluğunda Carlo Ancelotti’nin ilk tercihi olan kaleci statüsünü yansıtacak şekilde artırılacak.

Lunin 2018 yılında FC Zorya Luhansk’tan Madrid’e 2024 yılına kadar sözleşmeyle katıldı. 2019 yılında 2025 yılına kadar sözleşme yeniledi.  Ağustos ayında diz bağlarından sakatlanan Courtois’nın yokluğunda Real Madrid’in 1 numarası haline geldi. Chelsea’den Kepa Arrizabalaga Ağustos ayında Courtois’nın yerini doldurması için bir sezonluk kiralık olarak transfer edilmişti ancak Kasım ayında İspanyol kalecinin sakatlanması Lunin’in ilk 11’de şans bulmasını sağladı. 31 yaşındaki Courtois tüm sezonu kaçırdı ve Mart ayında dizinde bir aksilik yaşayınca bir operasyon daha geçirmesi gerekti.

Belçikalı oyuncu, Cumartesi günü Cadiz’le oynanacak lig maçı ve Çarşamba günü Bayern Münih’le oynanacak Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci ayağı da dahil olmak üzere Madrid’in kalan maçları için zamanında dönmeyi umuyor. Lunin bu sezon şimdiye kadar La Liga’da 10 ve Şampiyonlar Ligi’nde iki olmak üzere tüm müsabakalarda 29 maça çıktı.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI
Exit mobile version