DOLAR
32,7682
EURO
35,0901
ALTIN
2.459,44
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
30°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Açık
33°C
Perşembe Az Bulutlu
34°C

Beşiktaş ile Trabzonspor Türkiye Kupası finalinde karşılaşıyor: İlk 11’ler belli oldu

Antalya Bilet…

Beşiktaş ile Trabzonspor Türkiye Kupası finalinde karşılaşıyor: İlk 11’ler belli oldu
REKLAM ALANI
23.05.2024 19:56
0
A+
A-

Beşiktaş ile Trabzonspor Türkiye Kupası finalinde karşılaşıyor: İlk 11'ler belli oldu

Beşiktaş ile Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek. İşte ayrıntılar ve takımların ilk 11’leri…

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile Trabzonspor, saat 20,45’te Atatürk Olimpiyat Stadı’nda mücadele edecek.
Beşiktaş:Mert, Svensson, Necip, Colley, Masuaku, Al Musrati, Salih, Gedson, Ghezzal, Muci, Muleka
Trabzonspor: Uğurcan, Menuier, Denswil, Mendy, Eren, Umut Güneş, Berat Özdemir, Enis Bardhi, Edin Visca, Fountas, Onuachu
Beşiktaş’ta tedavileri süren Ante Rebic, Tayfur Bingöl ve Umut Meraş maç kadrosuna alınmadı.Trabzonspor’da kırmızı kart cezalısı Enis Destan ve tedavisi devam eden Hüseyin Türkmen forma giymeyecek.
Türkiye Kupası’na 5. turdan başlayan siyah-beyazlı ekip, sırasıyla Eyüpspor, Bitexen Antalyaspor, TÜMOSAN Konyaspor ve MKE Ankaragücü’nü eleyerek finale geldi.
Bordo-mavili ekip ise 4. turdan girdiği organizasyonda Ahlatcı Çorum FK, Manisa FK, Gençlerbirliği, RAMS Başakşehir ve VavaCars Fatih Karagümrük’ü eleyerek finalist oldu.
Beşiktaş taraftarları doğu ve kuzey, Trabzonspor taraftarları ise batı ve güney tribünlerinde maçı takip edecek.
Karşılaşma, ATV’den yayınlanacak.
Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda saat 20.45’te başlayacak mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek.
Şansalan’ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak.
Dev maçta VAR hakemi olarak Hollandalı Dennis Johan Higler görev alacak. Higler’e, AVAR’da Murat Erdoğan, Murat Tuğberk Curbay ve Hakan Ceylan eşlik edecek.
Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Semih Kılıçsoy ve Milot Rashica’nın Trabzonpor ile oynayacakları Türkiye Kupası final maçının ilk 11’inde neden yer almadığını açıkladı.
Topraktepe, “Semih’in ufak tefek sıkıntıları var ama kadromuzda. Rashica da Hatayspor maçında sakatlamnmıştı. 5 gündür idmana çıkmıyordu, dün idmana çıktı. Rashica da kulübede. İkisi de ilerleyen dakikalarda ihtiyacımız olursa oyuna girecekler.” diye konuştu.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI