DOLAR
32,7682
EURO
35,0901
ALTIN
2.459,44
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Açık
33°C
Perşembe Az Bulutlu
34°C

Panathinaikos-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (THY Avrupa Ligi Dörtlü Final)

Antalya Bilet…

Panathinaikos-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (THY Avrupa Ligi Dörtlü Final)
REKLAM ALANI
23.05.2024 12:26
0
A+
A-

Panathinaikos-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (THY Avrupa Ligi Dörtlü Final)

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final mücadelesinde Yunanistan ekibi Panathinaikos’la kozlarını paylaşacak. Euroleague’de 2. kez şampiyonluk duygusunu tatmak isteyen temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Ergin Ataman’ın çalıştırdığı Panathinaikos’u yenerek finale yükselmek istiyor. Peki, Panathinaikos-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

THY Avrupa Ligi Dörtlü Final maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Berlin’de Panathinaikos ile heyecan dolu bir mücadeleye çıkacak. 6. kez Final Four’a kalma başarısını gösteren Fenerbahçe Beko, 2017 yılında kupayı İstanbul’da havaya kaldırarak Avrupa’nın zirvesine çıkmayı başarmıştı. Bir kez daha Euroleague şampiyonu olabilmek için mücadele verecek olan Fenerbahçe Beko, mutlak galibiyet için Panathinaikos karşısına çıkacak. Peki, Panathinaikos-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu Final Four ilk maçında Yunanistan temsilcisi Panathinaikos karşılaşacak.24 Mayıs Cuma günü (yarın) saat 19.00’da Almanya’nın Berlin kentindeki Über Arena’da oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak.
Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Final’de mücadele edecek Fenerbahçe Beko, organizasyonda ikinci kez şampiyonluğa ulaşmak için parkeye çıkacak.Almanya’nın başkenti Berlin’de yarın başlayacak organizasyonda Türkiye’den Fenerbahçe Beko’nun yanı sıra İspanya’dan Real Madrid ve Yunanistan’dan da Panathinaikos ile Olympiakos takımları şampiyonluk mücadelesi verecek.
1958’den bu yana düzenlenen Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonunda 18. sezonunu geçiren sarı-lacivertli ekip, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarından sonra altıncı kez Dörtlü Final’de yer alacak.2017 yılında kupayı İstanbul’da havaya kaldırarak Avrupa’nın zirvesine çıkan sarı-lacivertliler, bu başarıyı tekrar etmeye çalışacak.
Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi’nde normal sezonu 20 galibiyetle 6. sırada tamamladı.Sarı-lacivertli ekip 14 kez rakiplerine kaybetti. İlk 13 karşılaşmada 6 galibiyet, 7 yenilgi alan Fenerbahçe Beko, başantrenör Dimitris Itoudis’le yollarını ayırıp Sarunas Jasikevicius’la anlaştıktan sonra çıkışa geçerek play-off oynama hakkı kazandı.
Play-off turunda normal sezonu 3. sırada tamamlayan Fransa temsilcisi AS Monaco ile eşleşen Fenerbahçe Beko, ilk 2 maçı deplasmanda oynadı. Fransa’daki ilk maçı 95-91 kazanan sarı-lacivertliler, ikinci maçtan 93-88 mağlup ayrıldı.İstanbul’da oynanan üçüncü maçı taraftarının önünde 89-78 kazanarak seride durumu 2-1’e getiren Fenerbahçe Beko, dördüncü maçı iç sahada 65-62 kaybetti.Fransa’da oynanan serinin beşinci maçında uzatmalarda rakibini 80-79 yenmeyi başaran Sarunas Jasikevicius’un öğrencileri, play-off’ta beşinci maçı deplasmanda kazanarak tur atlayan ilk takım olarak tarihe geçti.
Fenerbahçe Beko’da bu sezon ALBA Berlin karşısında attığı 50 sayıyla rekor kıran Nigel Hayes-Davis, THY Avrupa Ligi’nde sezonun en iyi ilk 5’ine seçildi.Bu sezon sarı-lacivertli forma altında çıktığı maçlarda 492 sayı atan ABD’li basketbolcu; Real Madrid’den Favundo Campazzo, normal sezonun da en değerli oyuncusu (MVP) seçilen AS Monaco’dan Mike James, Panathinaikos’tan Mathias Lessort ve Kendrick Nunn’la birlikte ilk 5’teki yerini aldı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI