DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
37°C
Antalya
37°C
Açık
Pazartesi Açık
36°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
SON DAKİKA
Çeşme, Selçuk ve Menderes’te orman yangınları | Bakan Yumaklı: Yangınlar kontrol altında, gözaltına alınanlar var
Selçuk ve Menderes’te orman yangını
İzmir’de orman yangınları: Selçuk ve Menderes’teki yangınlar kontrol altına alındı
Türkiye alevlerle mücadele ediyor: 4 ilde orman yangını, ekiplerin müdahalesi sürüyor
İzmir’de orman yangını! Uçaklar ve helikopterler bölgede
Meteoroloji açıkladı! Bugün hava nasıl olacak? 29 Haziran 2024 hava durumu raporu, bazı illere sağanak yağış kuvvetli geliyor
Dorukhan Toköz Eyüpspor’da (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem
Korkutan açıklama geldi! “6 büyüklüğünde deprem meydana gelebilir”
Bingöl’de 4 büyüklüğünde deprem| Son depremler
Meteoroloji’den 10 il için gök gürültülü sağanak uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Bayram tatilinin acı bilançosu: 5 günde 36 kişi yaşamını yitirdi
FETÖ’den ABD Başkanı Biden’a mektup | Güvenlik kaynakları: Türkiye’yi şikayet eden mektup yazıldı
Marmara Denizi’nde 3,3 büyüklüğünde deprem
Malatya’da 4,4 büyüklüğünde deprem
Resmi Gazete’de bugün (14 Haziran 2024 Resmi Gazete kararları)
Akdeniz’de 4.2 büyüklüğünde deprem
Türkiye’de deprem beklenen 2 bölge! Risk altında olan illeri açıkladı
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Sağanak yağış kuvvetli geliyor
SON DAKİKA: Kahramanmaraş Göksun’da deprem | Son depremler
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yapay zeka güzellik yarışması (Miss AI) adayları açıklandı: Listede iki Türk var

Antalya Bilet…

Yapay zeka güzellik yarışması (Miss AI) adayları açıklandı: Listede iki Türk var
REKLAM ALANI
04.06.2024 12:26
0
A+
A-

Yapay zeka güzellik yarışması (Miss AI) adayları açıklandı: Listede iki Türk var

Dünyanın yapay zeka tarafından üretilen kadınlara yönelik ilk güzellik yarışması “Miss AI” için meraklı bekleyiş başladı. Bilgisayar tarafından üretilen kadınlar güzellik yarışmasında karşı karşıya gelecek. Yarışmanın birincisi 20 bin dolarlık ödülü kazanacak. Yapay zeka güzellik yarışmasında finale kalan isimler açıklandı. Listede iki Türk aday bulunuyor. İşte finalistler…

Dünyanın yapay zeka tarafından oluşturulan ilk güzellik yarışmasının finalistleri açıkladı. Tamamı yapay zeka ile oluşturulan modellerin gerçekçiliği ise görenleri şaşırttı.
Geçtiğimz ay başlatılan Dünya Yapay Zeka Yaratıcıları Ödülleri’nde (WAICA) yapay zeka ile yaratılan bin 500 model, gerçekçilikleri ve teknik özellikleri açısından değerlendirildi. Jüri heyeti ilk 10’a giren modelleri açıkladı. Modeller, 20 bin dolarlık ödül için yarışıyor.
Fanvue’nun kurucu ortağı Will Monange, “Dünya çapında yaklaşık 10 bin Yapay Zeka Yaratıcısı olduğunu tahmin ediyoruz, ancak ödüllerin yaptığı şey, hiçbirimizin farkında olmadığı, ilgi çekici hikayeleri olan yaratıcıların yanı sıra, hayranları için içerik oluşturan yetenekli yaratıcıları ortaya çıkarmak oldu” dedi.İşte Yapay Zeka Güzellik Yarışması’nın (Miss AI) finalistleri…
Seren Ay
Türkiye’deki ilk yapay zeka marka elçisi olarak nitelendirilen Seren Ay, takipçilerini eğitirken dünyayı dijital olarak dolaşıyor. Seren Ay’ın yaratıcıları, imajını oluşturmak için üç yapay zeka programını kullanıyor.
Dünya çapında maceralara atılan Seren, düzenli olarak Türkiye’nin tarihini ve ulusal bayramlarını tanıtıyor.
Asena İlik
Asena İlik’in amacı, hayal gücü ve çarpıcı görsellerle nasıl bir model olacağını dünyaya göstermek. Asena’nın bir tarzı, favori mekanları, favori arabaları ve özenle yaratılmış bir kişiliği bulunuyor.
Olivia C. ‘Portekizli’ Olivia C. teknoloji dünyasının Oscar’larının bir parçası olmanın ‘bir onur’ olduğunu ve ‘teknolojinin bağlantıyı güçlendirdiği bir geleceğin yolunu açmayı’ umduğunu söylüyor.
Lalina
Fransız olan Lalina’nın yaratıcısı, mümkün olduğu kadar gerçekçi bir şey yaratıp yaratamayacaklarını merak etti ve yavaş yavaş kendi sanatsal vizyonlarını geliştirdi. Yaratıcı için önemli bir husus, fotoğrafların  yüzde 100’ünün kendileri tarafından oluşturulmuş olması.
Kenza Layli
Fas merkezli blog yazarı Kenza Layli de ilk 10 arasında yer alıyor ve Instagram’da 192 bin takipçiye sahip. Amacı yapay zeka aracılığıyla Fas ve Orta Doğu’daki kadınların güçlenmesine katkıda bulunmak.
Eliza Khan
Eliza Khan, Bangladeş’in ilk yapay zeka influencer’larından biri. Khan, son Z Kuşağı trendlerini ve estetiğini takip eden bir moda tutkunu. Eliza’nın hayali herkesin değerli hissettiği ve adil davranıldığı bir dünya yaratmak.
Zara Shatavari
Zara Shatavari, kadınların hormonal dengesizliklerini gidermek için tasarlanan doğal takviye ürünü bir markanın etkili yüzü olarak hizmet etmek üzere yaratıldı.
Anne Kerdi
Anne’in ilk hedefi Fransa’nın Brittany bölgesini tanıtmak. Kerdi, Brittany’yi mümkün olduğu kadar çok açıdan sunuyor: Turizm, tarih, kültür, etkinlikler, gastronomi ve daha fazlası.
Aiyana Rainbow
Aiyana, her sesin duyulduğu ve herkese değer verildiği, empati ve saygının teşvik edildiği bir dünyayı temsil ediyor.
Ailya Lou
Fotoğraf ve performansa odaklanan Japon-Afro-Brezilyalı sanatçı, başlangıçta bir oyuncu olacağı bir dizi özel film projesi üretmek için yaratılmıştı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI