DOLAR
32,3505
EURO
34,7964
ALTIN
2.395,41
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
29°C
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
26°C

Sakla Beni’de Naz’dan sürpriz haber! “Mete ile İncila’nın hayalleri suya düştü”

Antalya Bilet…

Sakla Beni’de Naz’dan sürpriz haber! “Mete ile İncila’nın hayalleri suya düştü”
REKLAM ALANI
12.01.2024 00:51
0
A+
A-

Star TV’nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Sakla Beni’nin 11 Ocak’ta yayınlanan 11. bölümüne; Mete ile İncila’nın kaçmaya karar vermesi ve Naz’ın bebek müjdesi damga vurdu. İşte Sakla Beni’de yaşananlar…

Başrollerini Cemre Baysel, Uraz Kaygılaroğlu ve Asude Kalebek’in paylaştığı Sakla Beni’nin 11. bölümünde; İncila ile kaçmaya çalışan Mete’nin baba olacağını öğrenmesi dikkat çekti.
Sakla Beni son bölümde; Ziya’nın Kadir ile içeri gelmesi herkesi şok ederken; İncila, Kadir’i dışarı yolladı. Ardından herkese Ozan’la evlenemeyeceğini söyleyen İncila, Ziya Bey’in isteğiyle sözlüsüyle gitti.
Kadir ile Atıf’ın evinden çıkan İncila, Kadir’e isteklerine saygı duymadığını söyleyerek ayrılmak istedi. İncila “Biz birlikte olamayız. Ben senin hayalindeki insan değilim. Kendine göre birini bul, mutlu ol. Hoşça kal” sözleriyle arabadan inip gitti.
Öfkeyle eve gelen Müberra, İncila’ya kızarken onun yaptıklarını anlattı. O eve kendisinin değil, halasının hanım olacağını söyleyen İncila, “Karışmayın benim hayatım” dedi. İyice sinirlenen Müberra, etrafında kimse kalmadığını söyleyip İncila’yı kapının önüne attı.
Olanlar yüzünden sinirleri bozulan Naz ise Mete’ye de Ozan’a da buradan geri dönüş olmayacağını söyledi. Mete’nin bu işin olmaması için çabalamasına kızan Naz, “Kimse ben istemeden, benden gidemez. Ben hep istediğimi alırım. Ben ne diyorsam öyle olacak” dedi.Eşinin sözlerine çok kızan Mete, “Biz senin oyuncak ayın değiliz” diyerek evi terk etti.
Çıktığı gibi İncila’yı arayan Mete, “Ne yaptın, neredesin?” dedi. O sırada ne yapacağını bilemeyen ve gözyaşlarına boğulan İncila “Evden kovdular beni, taksi arıyorum” ifadelerini kullandı. Mete de ona bekar evine gitmesini istedi.
İncila’nın kovulduğunu öğrenen Afife, torununu arayıp otele gittiğini duyunca “En doğrusunu yaptın. Ben senin arkandayım” dedi.Mete’nin bekar evine giden İncila, ona duyduğu aşktan bahsederken Mete de onu ilk görüşte çok etkilendiğini anlattı. O sırada sürekli İncila’yı arayan Naz, annesi ona bu işi bitirmesini söyleyince “Beni hırslandırıyorsun” diyerek evine döndü.
İncila’nın üzülmesine dayanamayan Mete ise insanların bu duyguları ömür boyu aradığını söyleyerek “Kaçalım gidelim buralardan” dedi.”Benim için herkesi karşına mı alacaksın?” diyen İncila’ya Naz için bir oyuncaktan farksız olduklarını, dedesinin desteğini çekeceğini bile bile gitmek istediğini söyledi. Bu teklifi kabul eden İncila ise ona sarılıp mutluluk gözyaşlarına boğuldu.
Akşam eve dönen Mete, Naz ile kavga ederken; ertesi sabah İncila yalıya geldi. Naz’ın ona olan öfkesini gören Coşkun, Kont Ziya’ya olanları anlattı.O sırada İncila’ya yaptıkları için tepki gösteren Naz, artık normal bir hizmetçi olacağını söyledi. Aynı anlarda Mete, annesini online terapi için ikna etti.
Ardından Kahvaltı sofrasında İncila’ya reçel getirmesini emredince Ziya duruma el attı. Kadir konusunda İncila’ya destek olacağını söyleyen Ziya, onun yalnızca Gülten ile ilgileneceğini ifade etti.Naz, “Ben size İncila’nın kırmızı çizgim olduğunu söylemiştim. Siz onu benden almaya çalışıyorsunuz. Ben bunu kabul edemem” diye tepki gösterirken; İncila “Bu kadar şeyden sonra burada kalmam doğru olmaz. Ben istifa etmek istiyorum” dedi.Kont Ziya bunu kabul ederken; Naz da istifa için “Tabi ki böyle bir şey olmayacak” ifadelerini kullandı.
Müberra ile İncila konusunda konuşan Atıf ise onun “Siz bize bile sahip çıkmayınca” sözlerine “Biz diye bir şey yok. Böyle bir şey olmadı. Geçmişte yaşananlara sünger çekelim. Sen de bana bunu ima bile etme” dedi.Bozulan Müberra mutfağa inince Belgin, kardeşi için çorba istedi. Müberra bu duruma tepki gösterince duruma el atan Filiz, Belgin’i uyardı. Onu kışkırtmamasını söyleyen Belgin ise isterse eve hanım olabileceğini kast etti.
İncila’nın istifa etme isteğiyle çılgına dönen Naz, onu odaya götürüp zorla aynanın karşısına geçirdi. Onun basit bir hizmetçi olduğunu ve işi bırakırsa kötü yola düşeceğini ağzını kırmızı rujla boyayarak anlattı.Onları görüp duruma müdahale eden Mete ise “İncila çık dışarı” diye bağırıp Naz’a “Sen ne biçim bir insansın? Kimsin sen? Hep böyle mi yapıyordun bu kıza? Hayvan yapmaz bunu. Ne halin varsa gör” sözleriyle tepki gösterdi.
Gözyaşlarıyla yalıdan çıkan İncila, taksiye atlayıp Mete’ni bekar evine giderken Kadir de onu takip etmeye başladı.
Bu sırada Naz da sabah kendisini arayan Kadir’i geri aradı. Kadir’in “Ne istiyorsan yaparım” demesiyle yeni bir plan düşünen Naz, onunla buluşmak istedi.Buluştuklarında işinin zor olduğunu söyleyen Naz, “İncila ile seni barıştırırsam onu benimle çalışmaya ikna edeceksin. Çalışma şartlarına da karışmayacaksın” dedi. Ardından ikili Kadir’in tarzını düzeltmek için alışveriş merkezine gitti.
Aynı anlarda bekar evinde İncila ile buluşan Mete, akşam gideceklerini ifade etti. Mete eve gidip eşya toplayacağını söylerken; İncila da kendi evine gidip babaannesiyle vedalaşacağını ifade etti.
Belgin’in babasıyla yakın olmasından rahatsız olan Filiz, Kont Ziya ile görüşmeye gittiğinde Afife oradaydı. Ziya’dan torunu İncila için bir kez daha yardım isteyen Afife, Kadir ile evlenmelerine destek olur musun?” dedi. Filiz ise Ziya’nın “Atıf o senin torunun diyecektim” sözlerini duyup şoke oldu.
Hazırlanıp evlerini terk eden Mete ve İncila her şeyi herkesi geride bırakıp gitmeye hazırlanırken, İncila Mete’ye onu sevdiğini söyledi.
O sırada Fahrünnisa’dan Mete’nin uçak bileti vs diye konuştuğunu duyan Naz bekar evine gitti. İncila ve Mete evden çıkacakken kapıya gelen Naz, eşine hep bugünü beklediğini ve baba olacağını söyledi.
Naz’ın Mete’ye hamile olduğunu söylemesi ve İncila’nın bunu duymasına sosyal medyadan yorum yağdı. “Kaçamayacaklardı ama keşek böyle olmasaydı””İncila da duydu asla Mete ile gitmez artık””Naz herkese her dediğini yaptırıyor gerçekten””Mete ve İncila’nın hayalleri suya düştü””Naz, Mete gitmesin diye yalan söylüyor””İncila şimdi buna inanır uzak durur kesin Mete’den””İncila’nın artık Mete’ye ‘evet’ diyeceğini düşünmüyorum Kadir’e dönecek bence”

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI