DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
38°C
Antalya
38°C
Açık
Pazar Açık
38°C
Pazartesi Açık
38°C
Salı Açık
37°C
Çarşamba Açık
35°C

25 kurye aynı adrese gelince gerçek ortaya çıktı: İletişim bilgileri ele geçirildi, adına sahte siparişler verildi

Antalya Bilet…

25 kurye aynı adrese gelince gerçek ortaya çıktı: İletişim bilgileri ele geçirildi, adına sahte siparişler verildi
REKLAM ALANI
06.06.2024 17:16
0
A+
A-

25 kurye aynı adrese gelince gerçek ortaya çıktı: İletişim bilgileri ele geçirildi, adına sahte siparişler verildi

Bursa’da bir sanal oyunda iletişim bilgileri ele geçirilen 18 yaşındaki gencin adına, 25 farklı restorandan asılsız yemek siparişi verildi. Teslimata çıkan 25 motokurye, aynı anda evin önüne geldi. Kapıyı açan olmayınca telefonla ulaşılan A.O. isimli genç, sipariş vermediğini, siparişleri kendisinin adına başkasının verdiğini söyledi. Genç adam, polise giderek şikayetçi oldu.

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, sanal oyunda iletişim bilgileri ele geçirilen gencin adına 25 fast food işletmesi ve restorandan asılsız yemek siparişi verildi.
Esentepe Mahallesi’ndeki bir evden birbirine yakın saatlerde ilçedeki fast food işletmeleri ve restoranlardan mobil uygulama üzerinden yemek istendi.
Teslimata çıkan 25 motokurye, evin önünde toplanması üzerine müşteri olarak ismi bildirilen 18 yaşındaki A.O’nun bu adreste yaşamadığı, siparişlerin asılsız olduğu ortaya çıktı.
Kapıyı açan olmayınca telefonla ulaşılan A.O, kimseye yemek siparişi vermediğini, kendisi adına bunu başka birilerinin yaptığını söyledi.
Evin bulunduğu sokağa birkaç dakika arayla gelen kuryeler ve motosikletlerinin cep telefonuyla çekilen görüntüleri ise sosyal medyada paylaşıldı.
Asılsız sipariş mağduru döner salonu işletmesi Ahmet Göçtürk, gazetecilere, bunu yapanların bulunup cezalandırılmasını istedi.
Online ya da kapıda ödeme şeklinde olduğu için çoğunlukla teslimat öncesi para almadıklarını belirten Göçtürk, “Zaten maliyetlerin yüksek olmasından dolayı zor şartlar altında hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu durumu şaka olarak gören şahıs bizi ne kadar zarara soktuğunun farkında değil sanırım. Alın terimiz ve emeğimizle bu şekilde alay edilmesini hiç doğru bulmuyoruz. İnşallah bunu yapan hak ettiği cezayı alır.” diye konuştu.
Göçtürk, motokuryenin geri getirdiği yemeği sahipsiz hayvanlara verdiklerini anlattı.
Pide salonu işletmecisi Erdal Girgin de kurye aradığında olaydan haberdar olduğunu dile getirerek, mağduriyet yaşadıklarını ifade etti.
Sanal oyundan adres ve telefon bilgilerinin ele geçirilmesi sonucu kendi adına asılsız ihbar ve siparişlerde bulunulan A.O’nun, babasıyla Karacabey Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi olduğu öğrenildi.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI