DOLAR
32,8363
EURO
35,2246
ALTIN
2.455,82
BIST
10.680,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
31°C
Antalya
31°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
31°C
Cumartesi Açık
37°C
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C

Trump’tan Biden’ın “göçmen” planına tepki

Antalya Bilet…

Trump’tan Biden’ın “göçmen” planına tepki
REKLAM ALANI
19.06.2024 05:29
0
A+
A-

Trump’tan Biden’ın “göçmen” planına tepki

ABD Başkanı Joe Biden’ın binlerce ABD vatandaşının belgesiz eşlerinin sınır dışı edilmesini önleyecek ve daimi ikamet statüsü edinme sürecini kolaylaştıracak planını eleştiren ABD başkan adayı Donald Trump, “Yeniden seçildiğimde, Joe Biden’ın yasadışı af planı yırtılacak ve göreve geri döndüğümüz ilk gün çöpe atılacak” dedi.

ABD’nin Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, ülkenin Wisconsin eyaletinde bulunan Racine şehrinde seçim mitingi gerçekleştirdi. Burada yaptığı konuşmada Joe Biden yönetiminin ekonomi ve göçmenlik politikalarını eleştiren Trump, artan enflasyon ve ev kredisi faiz oranlarına atıfla, “Artık kimse ev satın alamıyor. Amerikan rüyası öldü. Faiz oranları tavan yapmış durumda” dedi.

“BIDEN İHANETİNE DEVAM EDEMEYECEK” Biden’ın binlerce ABD vatandaşının belgesiz eşlerinin sınır dışı edilmesini önleyecek ve daimi ikamet statüsü edinme sürecini kolaylaştıracak planına da değinen Trump, “Biden ihanetine devam edemeyecek. Yeniden seçildiğimde, Joe Biden’ın yasadışı af planı yırtılacak ve göreve geri döndüğümüz ilk gün çöpe atılacak” şeklinde konuştu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“YASA DIŞI GİRİŞLERİ ÖDÜLLENDİRİYOR” “Sahtekar Joe dünyaya yasa dışı girişleri ödüllendirdiği mesajını veriyor. Olan bu” diyen Trump, “Kendinizi kandırmayın. En çok zarar görenler siyahi nüfus ve hispanik nüfus. Ve başka kimin canı çok yanıyor biliyor musunuz? Sendikalar!” ifadelerini kullandı. Biden’ın bu grupları kullanmaya çalıştığını belirten Trump, “Herkesin gelmesine izin verecek, çünkü ne yapmaya çalıştıklarını biliyorsunuz. Bu insanları kaydetmeye çalışıyorlar” diye konuştu. ÖNCE DAİMİ İKAMET SONRA VATANDAŞLIK Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, Biden yönetiminin bazı ABD vatandaşlarının yasal statüsü olmayan eşlerinin daimi ikamet ve sonrasında vatandaşlık başvurusunda bulunmalarına izin vermeye hazırlandığı belirtilmişti. Birçok belgesiz göçmeni sınır dışı edilmekten kurtaracak uygulamanın 500 bini aşkın kişiyi etkileyebileceği kamuoyuna yansımıştı.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI