DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

Sakla Beni’de İncila’dan Mete’ye ilan-ı aşk! “Ortalık iyice karışacak”

Antalya Bilet…

Sakla Beni’de İncila’dan Mete’ye ilan-ı aşk! “Ortalık iyice karışacak”
REKLAM ALANI
29.12.2023 00:57
0
A+
A-

Perşembe akşamları Star TV’de yayınlanan Sakla Beni dizisi, 28 Aralık’ta 9. bölümüyle ekranlara geldi. Diziye, İncila’nın yalının bahçesinde Mete ilan-ı aşk etmesi damga vurdu. İşte Sakla Beni’de yaşananlar…

Başrollerini Cemre Baysel, Uraz Kaygılaroğlu ve Asude Kalebek’in paylaştığı Sakla Beni’nin 9. bölümüne Mete ile İncila’yı kimin duyduğu merak konusu oldu.
Sakla Beni son bölümde; Kont Ziya’nın Kadir’e “Bundan sonra benim himayemdesin” demesi Mete ve Naz’ı şoke etti. Kadir’in yanında yer alan İncila, nişanlısıyla kapıdan çıktı.
İçeri giren Mete, dedesine Kadir için tepki gösterirken; Kont Ziya da torununa kızdı.Mete, odaya çıkınca Naz’a “Sana dedeme söyleme, ‘Onun sınırı yok’ dedim. Beni dinlemedin. Senin yüzünden sen İncila’yı ben dedemi kaybettim” dedi.
Bunun üzerine Kont Ziya’nın yanına giden Naz, İncila’nın yıllardır onun yanında olduğunu, onu korumak için Mete ile çabaladıklarını belirtti. Ailesinin İncila’yı istemediğini de belirten Naz, onun huzursuzluk çıkmasın diye kendini yaktığını, bu sebeple Kadir’i uzak tutması gerektiğini ifade etti.O sırada Ziya da Afife’nin torunu için yardım isteyip “Benden aldığın canın diyetini istiyorum senden” demesini hatırladı.Ardından Naz’a İncila’dan özür dilemesini öğütleyen Ziya, evlenip evlenmeyeceklerini karışmayacağını ancak Kadir’i kendisinin halledeceğini belirtti.
Aynı anlarda Atıf Bey de İncila’nın babası ve dedesiyle Kadir için konuştu.
İncila’nın evine giden Naz, ondan özür dileyip yanlarında gitmelerini istedi. O ara kendisini arayan Ozan ile konuşmaya giden Naz, Mete’ye de özür dilemesi gerektiğini söyledi.
İncila’ya her şeyin geride kaldığını ifade eden Mete, ona mutluluklar diledi. Telefonda Ozan’a İncila ile evleneceğini ifade eden Naz, geri döndüğünde İncila’nın kendisiyle geleceğini duyup sevinç çığlığı attı.
O sırada Kont Ziya da Kadir’e ortaklık ve otopark konusunda ciddi olduğunu söyledi. Sonrasında Naz ile İncila’nın et ve tırnak gibi olduğunu “Naz’ı kaybedersen İncila’yı da kaybedersin” diye anlattı. Kadir’in evdeki durumu görmesi için de İncila ile ikisini akşam yemeğine davet etti.
Yemek Kadir ve Kont Ziya için güzel geçerken, Belgin ile konuşan Atıf, yalıyı bastı. Kimsenin yalıdan çıkamadığını öğrendiğini belirten Atıf, sinirlenip evine döndü.
Naz’a annesine evden çıkamadığını söylediği için kızan Kont Ziya ise Belgin’in Atıf’ı aradığını duyunca öfkelendi. Belgin’e el kaldıran Ziya, evin tüm yönetimini Fahrünnisa’ya emanet etti.
Buna bozulan Belgin ise otele gitmeye hazırlanırken; Füsun’un davetiyle Atıf’ın evine gitti.
Kafası atan Mete ise içmeye gitti. Eşi için endişelenen Naz ise İncila’nın gidip onu bulmasını istedi.Mekana giden İncila, Mete’ye “Naz için buradayım. Karın evden çıkamıyor, sen burada içiyorsun” diye kızarken; Kadir de sözlüsüne dondurma alıp eve geldi. İncila’yı bekleyen Kadir, neler olduğunu sorup durumu öğrenince orada kalmaya karar verdi.
Ertesi sabah Ozan’ı İncila ile evleneceğini söylemesi için sıkıştıran Naz, “Sana ev vereceğim diyorum, daha ne istiyorsun” dedi.
İncila’ya durumu haber veren Naz, kararından dönmezken; İncila, Mete’ye “Naz beni Ozan’la evlendirmek istiyor” diye durumu aktardı.Mete de “Umrumda değilsin. Hem senin için ne fark ediyor. Ha Kadir ha Ozan işte. İyi olan kazansın” dedi.Bunun üzerine İncila da “Peşimden koşuyordun daha iki güne kadar. Ben senden vazgeçmedim. Seviyorum işte” dedi.
O sırada Fahrünnisa mutfak kapısından çöpü çıkarırken; Kadir de İncila’ya unuttuğu telefonunu götürmek için bahçeye girdi.
İncila’nın Mete’ye aşkını itiraf etmesine sosyal medyadan yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları… “Kim duydu ki İncila ile Mete’yi?””Ozan, umarım İncila’yı Kadir’den kurtarır””Kadir tam bir zorba””Ozan, Kadir’den daha iyi bir tercih ama sen bilirsin İncila””İncila’nın artık ne istediği konusunda dürüst olması gerek””Fahri duyduysa işleri var daha önce de şüphelenmişti ikisinden””İncila, Kadir’i sevdiğini söylüyordu’ deyip kurtulurlar””Şimdi ayıklayın pirincin taşını””Ortalık iyice karışacak”

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI