DOLAR
32,2708
EURO
34,8353
ALTIN
2.407,52
BIST
10.295,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
25°C
Antalya
25°C
Açık
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C

MasterChef All Star bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Final tarihi açıklandı

Antalya Bilet…

MasterChef All Star bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Final tarihi açıklandı
REKLAM ALANI
03.01.2024 16:51
0
A+
A-

MasterChef All Star bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Final tarihi açıklandı

MasterChef All Star final tarihi yayın akışı nedeniyle bir kez daha gündeme geldi. 3 Ocak tarihli yayın akışında MasterChef yerine Survivor All Star’ın ilk bölümü yer alıyor. Peki, MasterChef All Star yeni bölüm ne zaman, final tarihi belli oldu mu?

Aylardır süren MasterChef All Star mücadelesinde sona gelindi. Canlı yayınlanacak olan MasterChef 2023 finalinde birinci olan yarışmacı büyük ödülün de sahibi olacak. Survivor 2024 sezonu nedeniyle MasterChef All Star bölümlerine ara verildi.
En son 30 Aralık’ta izleyicilerle buluşan MasterChef All Star 5 Ocak 2024 tarihinde kaldığı yerden devam edecek.
Son beşe kalmayı başaran Barbaros, Tahsin, Sergen, Hasan ve Esra arasından bir isim, büyük finalde şeflerden en yüksek puanı alarak sezonun şampiyonu olarak kupayı kaldıracak. Finalde Türk ve uluslararası mutfaktan kendi menülerini çıkaracak olan yarışmacılar, 90 puan üzerinden değerlendirilecek.
MasterChef All Star’ın yayınlanan son bölümünde final tarihi ve konsepti açıklandı. Final tarihini açıklayan isim Somer Sivrioğlu oldu. Sivrioğlu, final ile ilgili olarak; “Bu haftanın sonunda 7 Ocak Pazar gecesi canlı yayında MasterChef All Star 2023’ün şampiyonu belli olacak. Koca bir sezon geride kalıyor. Hepimiz bütün ekibimiz çok büyük emekler verdik. Çok uğraştık, hayırlısıyla bu haftayı da geçirip şampiyonumuzu hep beraber kutlayıp sarılmak istiyoruz. Hepimize bol şans.” ifadelerini kullandı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI