DOLAR
32,3628
EURO
34,8966
ALTIN
2.385,77
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C

İsrail ordusu 7 Ekim için özel ekip kurdu

Antalya Bilet…

İsrail ordusu 7 Ekim için özel ekip kurdu
REKLAM ALANI
05.01.2024 14:02
0
A+
A-

İsrail ordusu 7 Ekim için özel ekip kurdu

İsrail ordusunun, Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarının 7 Ekim’de İsrail’e düzenlediği “Aksa Tufanı” saldırısı ve öncesindeki başarısızlıkları araştırmak için ekip kurduğu belirtildi.

İsrail’in “Haaretz” gazetesinde yer alan habere göre İsrail ordusu, Kassam Tugaylarının 7 Ekim’de İsrail’e düzenlediği saldırı ve öncesinde gerçekleşen başarısızlıkları soruşturmak için bir ekip kurdu.

Bu ekipte eski İsrail Genelkurmay Başkanı ve Savunma Bakanı Shaul Mofaz, eski İsrail Ordusu İstihbarat Başkanı Aharon Ze’evi-Parkash ve eski İsrail Ordusu Güney Komutanı Sami Turjman’ın da yer alacağı kaydedildi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Jerusalem Post gazetesi, İsrail savaş kabinesinin dün geç saatlerde gerçekleşen toplantısında, çok sayıda bakanın Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi dahil toplantıda bulunan ordu temsilcilerini hedef almasının ardından hararetli tartışmalar yaşandığını yazmıştı. Bakanların, ordunun 7 Ekim olaylarına ilişkin bir soruşturmaya “2005 yılında Gazze Şeridi’nden geri çekilmeyi destekleyen yetkilileri” de dahil etmeyi planladığına ilişkin iddia karşısında öfkesini dile getirdiği belirtilmişti. Antalya Bilet

REKLAM ALANI