DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
27°C
Antalya
27°C
Açık
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

10 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

13 farklı çeşit burç bulunmaktadır. Doğduğunuz güne ve aya bağlı olarak burçlar değişiklik göstermektedir. 10 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 21 Nisan- 21 Mayıs arası doğan tüm bireyler Boğa burcu olarak bilinmektedir. Zodyak’ın da çok önemli burçlarından birisi olan boğa burçları, Türkiye içerisinde de bir hayli fazlalığı ile bilinmektedir. 10 Mayıs Boğa Burcu Yükseleni Nedir? Yükselen burç bilgileri, burçlarınıza göre elde edilmemektedir. Yükselen burç yorumları için doğduğunuz saati tam olarak bilmeniz gerekmektedir. Doğduğunuz tam tarih ve saat eşliğinde kolaylıkla yükselen burcunuzu öğrenebilirsiniz. Boğa Burcu Özellikleri Nelerdir? Boğa burçları, ağırbaşlılıkları ve sevecen kişilikleri ile tanınmaktadırlar. Dış güzelliğe genel itibari ile çok büyük bir önem vermekte olan bu burç türü, aynı zamanda araştırmaya da çok meraklıdır. Her olayı derinlemesine işlemekte olan boğa burçları, son derece naziktirler. İnsanlar tarafından nasıl göründükleri onlar için bir hayli fazla önem taşımaktadır. Aynı zamanda yaptıkları işlerden sonra da insanların onayını almak ve kazanmak isterler. Ülkemizde de binlerce ünlü boğa burcu bulunmaktadır. Boğa burçlarının genellikle polislik veya dedektif gibi mesleklerde başarılı olduğu bilinmektedir.
Antalya Bilet…

10 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
REKLAM ALANI
08.01.2024 10:57
0
A+
A-

13 farklı çeşit burç bulunmaktadır. Doğduğunuz güne ve aya bağlı olarak burçlar değişiklik göstermektedir.

10 Mayıs Hangi Burç Oluyor?

YAZI ARASI REKLAM ALANI

21 Nisan- 21 Mayıs arası doğan tüm bireyler Boğa burcu olarak bilinmektedir. Zodyak’ın da çok önemli burçlarından birisi olan boğa burçları, Türkiye içerisinde de bir hayli fazlalığı ile bilinmektedir.

10 Mayıs Boğa Burcu Yükseleni Nedir?

Yükselen burç bilgileri, burçlarınıza göre elde edilmemektedir. Yükselen burç yorumları için doğduğunuz saati tam olarak bilmeniz gerekmektedir. Doğduğunuz tam tarih ve saat eşliğinde kolaylıkla yükselen burcunuzu öğrenebilirsiniz.

Boğa Burcu Özellikleri Nelerdir?

Boğa burçları, ağırbaşlılıkları ve sevecen kişilikleri ile tanınmaktadırlar. Dış güzelliğe genel itibari ile çok büyük bir önem vermekte olan bu burç türü, aynı zamanda araştırmaya da çok meraklıdır. Her olayı derinlemesine işlemekte olan boğa burçları, son derece naziktirler. İnsanlar tarafından nasıl göründükleri onlar için bir hayli fazla önem taşımaktadır. Aynı zamanda yaptıkları işlerden sonra da insanların onayını almak ve kazanmak isterler.

Ülkemizde de binlerce ünlü boğa burcu bulunmaktadır. Boğa burçlarının genellikle polislik veya dedektif gibi mesleklerde başarılı olduğu bilinmektedir.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI