DOLAR
32,2657
EURO
34,7432
ALTIN
2.400,29
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
27°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

5 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

5 Ekim doğumlu kişiler çalışkan ve düzgün fizikleri ile bilinir. Burcunuzu bilmeniz için doğru doğum tarihi çok önemlidir. 5 Ekim Hangi Burç Oluyor? 5 Ekim doğumlu kişiler terazi burcu olur. Çünkü terazi burcu 23 Eylül 22 Ekim tarihleri arasında yer almaktadır. 5 Ekim Terazi Burcu Yükseleni Nedir? 5 Ekim yükselenine sahip kişiler, mükemmel olmayı severler. Herkese iyi davranmak isterler. Onlar iyi yürekli kişilerdir. Ayrıca bakımlı olmaya her zaman özen gösterirler. Terazi Burcu Yorumu ve Özellikleri Terazi burcu insanları, ilişkilerinde her zaman dengeli olmayı amaçlarlar. Onlar meraklı kişilerdir. Çevrelerindeki insanların hayatları dikkat çekici gelir. Çevrelerini incelemeyi severler. Konuşmaları naiftir. Karşılarındaki insanı kolayca etkileri altına alabilirler. Hoş sohbet olmaları sayesinde arkadaş ortamlarında aranan kişilerdir. Terazi burcu insanları fizikleri ile de dikkat çekerler. Onlar düzgün yapıya sahiptir. Romantik burçlar arasında yer alır. Gerçekten severse sadık bir aşıktır. En kötü özellikleri ise alışkanlıklarından çok zor vazgeçerler. Hatta hayatlarını alışkanlıkları üzerine kurarlar. Lüks yaşamaktan keyif alırlar.
Antalya Bilet…

5 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
REKLAM ALANI
09.01.2024 09:47
0
A+
A-

5 Ekim doğumlu kişiler çalışkan ve düzgün fizikleri ile bilinir. Burcunuzu bilmeniz için doğru doğum tarihi çok önemlidir.

5 Ekim Hangi Burç Oluyor?

YAZI ARASI REKLAM ALANI

5 Ekim doğumlu kişiler terazi burcu olur. Çünkü terazi burcu 23 Eylül 22 Ekim tarihleri arasında yer almaktadır.

5 Ekim Terazi Burcu Yükseleni Nedir?

5 Ekim yükselenine sahip kişiler, mükemmel olmayı severler. Herkese iyi davranmak isterler. Onlar iyi yürekli kişilerdir. Ayrıca bakımlı olmaya her zaman özen gösterirler.

Terazi Burcu Yorumu ve Özellikleri

Terazi burcu insanları, ilişkilerinde her zaman dengeli olmayı amaçlarlar. Onlar meraklı kişilerdir. Çevrelerindeki insanların hayatları dikkat çekici gelir. Çevrelerini incelemeyi severler. Konuşmaları naiftir. Karşılarındaki insanı kolayca etkileri altına alabilirler. Hoş sohbet olmaları sayesinde arkadaş ortamlarında aranan kişilerdir. Terazi burcu insanları fizikleri ile de dikkat çekerler. Onlar düzgün yapıya sahiptir. Romantik burçlar arasında yer alır. Gerçekten severse sadık bir aşıktır. En kötü özellikleri ise alışkanlıklarından çok zor vazgeçerler. Hatta hayatlarını alışkanlıkları üzerine kurarlar. Lüks yaşamaktan keyif alırlar.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI