DOLAR
32,4720
EURO
34,8577
ALTIN
2.421,49
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C

Jennifer Lopez: Ben Affleck için endişelenmenize gerek yok

Antalya Bilet…

Jennifer Lopez: Ben Affleck için endişelenmenize gerek yok
REKLAM ALANI
12.01.2024 20:34
0
A+
A-

Jennifer Lopez: Ben Affleck için endişelenmenize gerek yok

Sürekli üzgün, mutsuz ve sinirli görünmesiyle dikkat çeken Ben Affleck’in görüntüsü hayranları tarafından sorgulanmaya devam ederken Jennifer Lopez, eşini savundu.

20 yıl sonra oyuncu Ben Affleck ile bir araya gelen ve 2022 yılında bir törenle dünyaevine giren Jennifer Lopez, eşinin üzgün görüntüsüyle ilgili sessizliğini bozdu.
Evlendikleri günden beri sık sık birlikte etkinliklere katılan ve birbirleri hakkında aşk dolu açıklamalar yapan çiftten Be Affleck, sürekli üzgün, mutsuz ve sinirli görüntüsüyle sık sık gündem oluyor.
81. Altın Küre Ödülleri’ne katıldığında Entertainment Tonight’a röportaj veren Lopez, hayranlarının Affleck’in mutsuz görüntüsüyle ilfgili endişelenmelerine karşılık verdi.
Lopez, “Ben Affleck gayet iyi. Size sadece şunu söyleyeyim, Ben (Affleck) için endişelenmenize gerek yok. O iyi. O mutlu. O burada, aday gösterildi” diyerek “Air” filminin bu yıl iki Altın Küre ödülüne aday gösterilmesine atıfta bulundu.
Jennifer Lopez ayrıca Ben Affleck’in yüz ifadelerinin neden sürekli viral olduğunu bilmediğini de “Ben rahatım, neye bu kadar takıldıklarını anlamıyorum” ifadeleriyle aktardı.
Öte yandan Ben Affleck, sık sık gündem olan mutsuz yüz ifadesiyle alakalı Jimmy Kimmel’a konuşmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:”Bakın, çok mutsuz görünen, bıkkın bir yüzüm var. “Tanrı beni böyle yarattı. Bu yüzden beni cezalandırmanıza gerek yok.”

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI