DOLAR
32,3169
EURO
34,8491
ALTIN
2.389,78
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C

Uludağ’da hafta sonu yoğunluğu

Antalya Bilet…

Uludağ’da hafta sonu yoğunluğu
REKLAM ALANI
13.01.2024 14:31
0
A+
A-

Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu

Türkiye’de kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da hafta sonu pistlerde yoğunluk yaşanıyor.

Hafta sonu tatilini fırsat bilen günübirlikçilerin, yoğunluğu daha da artırdığı Oteller Bölgesi, kayak, kızak ve snowboard yapanlarla doldu.
Havanın güneşli olmasıyla otellerde konaklayan tatilciler ve günübirlikçiler, teleski ve telesiyejlerde uzun kuyruklar oluşturdu.
Binlerce kişinin akın ettiği Uludağ’da poşetle kayanlar da oldu.
İstanbul’dan gelen Ömer Faruk Beyhan, Uludağ’ı çok sevdiğini ve yılda en az iki kez ziyaret ettiğini belirterek, “Bugün hava çok güzel. 4 arkadaş Uludağ’a geldik. Buradan da Bursa merkezi gezeceğiz.” dedi.
Tuzla Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Cemal Ali Kuşan da 33 kişilik kafileyle Uludağ’a geldiklerini anlattı.
Bölgeyi çok beğendiklerini dile getiren Kuşan, “Birazdan otelimize geçeceğiz. Teleferiğe de bindik, çok eğlenceliydi.” diye konuştu.
Turistlerin fotoğraflarını çeken Mine Kaya ise Uludağ’da sezonun bu hafta itibarıyla açıldığını, güneşli havayı fırsat bilen vatandaşların akın akın Uludağ’a geldiğini ifade etti.
Bursa Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, hava sıcaklığının en düşük sıfırın alında 14, en yüksek sıfırın altında 7 derece ölçüldüğü bölgede kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI