DOLAR
32,3531
EURO
34,7877
ALTIN
2.393,27
BIST
10.258,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C

Kar yağışı Balkanlar’dan yurda girdi: Edirne’de göz gözü görmüyor

Antalya Bilet…

Kar yağışı Balkanlar’dan yurda girdi: Edirne’de göz gözü görmüyor
REKLAM ALANI
21.01.2024 00:15
0
A+
A-

Kar yağışı Balkanlar'dan yurda girdi: Edirne'de göz gözü görmüyor

Balkanlar üzerinden gelen yoğun kar yağışı Edirne’de etkili olurken, Kapıkule kara yolunda polis ve jandarma ekipleri sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Balkanlar’dan yurda giriş yapan kar yağışı Edirne’nin rakımı yüksek bölgelerinde etkili olmaya başladı. Kapıkule Sınır Kapısı ve sınırdaki Balkan köylerinde tipi şeklinde etkili olan kar yağışı zaman zaman zor anlar yaşatıyor.
Jandarma ve polis ekipleri Kapıkule-Edirne kara yolunda sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Ekipler kar altında sürücüleri güvenli bir şekilde ilerlemesi için güvenlik önlemlerini artırdı.
Uluslararası Kapıkule kara yolunun trafiğe kapanmaması amacıyla kar kürüme ve tuzlama çalışmaları başlatıldı.
Kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına tedbir amaçlı izin verilmiyor.Valilik tarafından bir sonraki duyuruya kadar söz konusu araçların trafiğe çıkışlarının yasaklanmasının ardından trafik ekipleri Eski Cami kavşağında denetim yaptı.Ekipler, yasağa rağmen motosikletle trafiğe çıkan sürücülere idari ceza uyguladı, ev ve iş yerlerine geri dönmeleri yönünde uyarıda bulundu.
Kent merkezinde etkili olan karın ardından çocuklar kartopu oynadı.
Selimiye Meydanı’nda toplanan çocuklar, karla kaplanan çimlerin üstünde kayak yapıp eğlenceli vakit geçirdi.Hava sıcaklığının 0 derece ölçüldüğü kentte kar yağışının sabah saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI