DOLAR
32,3751
EURO
34,7785
ALTIN
2.395,53
BIST
10.241,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
24°C

İsrail’in eylemleri yeniden Adalet Divanı’nda

Antalya Bilet…

İsrail’in eylemleri yeniden Adalet Divanı’nda
REKLAM ALANI
18.02.2024 14:13
0
A+
A-

İsrail'in eylemleri yeniden Adalet Divanı'nda

Birleşmiş Milletler’in talebi üzerine İsrail’in Filistin topraklarındaki uygulamalarının hukuki sonuçlarını masaya yatıracak. Türkiye de 26 Şubat’ta bir sunum gerçekleştirecek.

Uluslararası Adalet Divanında (UAD), Birleşmiş Milletler tarafından talep edilen, İsrail’in Filistin topraklarına yönelik saldırılarının ele alınacağı duruşmalar yarın başlayacak.

Aralarında Türkiye’nin de yer aldığı 52 devletin yanı sıra Arap Birliği, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Afrika Birliği, 19-26 Şubat tarihlerinde, İsrail’in Doğu Kudüs dahil işgali altındaki Filistin topraklarındaki uygulamalarının hukuki sonuçlarına ilişkin beyanlarda bulunacak. Başta İsrail olmak üzere, işgalin devletler ve BM açısından sonuçlarının da ele alınacağı 6 gün sürecek duruşmalarda her bir devlet ve kuruluş 30’ar dakika sunum yapacak. Duruşmalar yarın, Tükiye saatiyle 12.00’de, Filistin tarafının sunumuyla başlayacak.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Türkiye’nin Dışişleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek sunumu, son gün olan 26 Şubat’ta, saat 12.00’de gerçekleştirilecek.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI