DOLAR
32,3169
EURO
34,8491
ALTIN
2.389,78
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C

İsrail Refah’ta çadırı vurdu: 10 Filistinli hayatını kaybetti

Antalya Bilet…

İsrail Refah’ta çadırı vurdu: 10 Filistinli hayatını kaybetti
REKLAM ALANI
02.03.2024 15:44
0
A+
A-

İsrail Refah'ta çadırı vurdu: 10 Filistinli hayatını kaybetti

Gazze sağlık bakanlığı, Refah’ta bir çadırı vuran İsrail hava saldırısında en az 10 Filistinlinin öldüğü, 50 kişinin yaralandığını açıkladı.

İsrail güçleri Gazze’nin kuzeyindeki Refah’a saldırı düzenledi.

Gazze sağlık bakanlığı, Refah’ta bir çadırı vuran İsrail hava saldırısında en az 10 Filistinlinin öldüğünü açıkladı. Saldırıda 50 kişinin de yaralandığı belirtildi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Hava saldırısı, Gazze’nin güneyindeki Refah’ın Tel Al-Sultan banliyösünde bulunan Emirlik Hastanesi’nin yakınında, yerlerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı bir alanda gerçekleşti. Bakanlık, ölenler arasında hastanede çalışan bir sağlık görevlisinin de bulunduğunu açıkladı.

Yerinden edilen Gazzelilerin sığındığı Refah için İsrail uzun süredir karadan saldırı hazırlığı yapıyor.

İsrail bombardımanından kaçan Filistinliler, yaşamlarını Refah’taki çadır kentte sürdürüyor.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI