DOLAR
32,2573
EURO
34,7560
ALTIN
2.407,10
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
25°C
Antalya
25°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C

Erzurum’da kıskançlık cinayeti: Eşine 24, kızına 14 bıçak darbesi

Antalya Bilet…

Erzurum’da kıskançlık cinayeti: Eşine 24, kızına 14 bıçak darbesi
REKLAM ALANI
15.03.2024 15:25
0
A+
A-

Erzurum'da kıskançlık cinayeti: Eşine 24, kızına 14 bıçak darbesi

Erzurum’da eşi ve kızını bıçaklayarak öldüren 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün, eşinin cep telefonuna gelen aramaya sinirlendiğini cinayeti bu yüzden işlediğini itiraf etti. Böçkün’ün 24 bıçak darbesi, kızı Asude Helen Böçkün’ün ise 14 bıçak darbesiyle hayatını kaybettiği belirlendi.

Erzurum’da iki kadın daha cinayete kurban gitti.
Olay, 14 Mart’ta gece saatlerinde Palandöken ilçesi Yunusemre Mahallesi Sancak Sitesi’nin 5’inci katındaki dairede meydana geldi.
Ziyaretine gelen babası ve kız kardeşleri uyumaya gidince, Zülküf Böçkün ile ebe eşi Kadriye Böçkün arasında yatak odalarında tartışma çıktı.
Gürültü üzerine çiftin 4 çocuğundan evde olan tek kızı Asude Helen de odaya girip tartışmaya dahil oldu. Psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Zülküf Böçkün, tartışma sırasında mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Erzurum Şehir Hastanesi’nde eşi ve kızına saldırdı.
Anne ile kızının yardım çığlıkları üzerine Zülküf Böçkün’ün kız kardeşleri odaya koştu.
Kız kardeşleri güçlükle de olsa Zülküf Böçkün’ün elinden bıçağı aldı. Tekrar mutfağa giden Böçkün, aldığı bir başka bıçakla geri dönüp eşi ve kızına vurmaya devam etti.
Olay yerinden Böçkün kaçarken komşularının ihbarı üzerine adrese çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Kadriye Böçkün’ün 24 bıçak darbesi, kızı Asude Helen Böçkün’ün ise 14 bıçak darbesiyle hayatını kaybettiği belirlendi.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI