DOLAR
32,3616
EURO
34,7772
ALTIN
2.401,08
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
29°C
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C

Yalı Çapkını’nda Seyran ile Ferit küllerinden doğdu! “Yalıda yeni dönem”

Antalya Bilet…

Yalı Çapkını’nda Seyran ile Ferit küllerinden doğdu! “Yalıda yeni dönem”
REKLAM ALANI
16.03.2024 00:32
0
A+
A-

Star TV’nin çok sevilen dizisi Yalı Çapkını’nın 15 Mart Cuma akşamı yayınlanan 62. bölümüne, gerçeklerin ortaya çıkması ve Seyran’ın Ferit’i affetmesi damga vurdu. İşte Yalı Çapkını’nda yaşananlar…

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı Yalı Çapkını’nın yeni bölümünde Seyran ile Ferit’in yeniden bir araya gelmesi dikkat çekti.
Yalı Çapkını son bölümde; eve dönen Orhan, Nükhet’e sarılıp “Keşke Halis Korhan’dan uzak büyüyen ben olsaydım” dedi.Orhan’ın gelişi evde bayram havası yaratırken; Kaya ve Suna boşanacaklarını açıkladı. Kaya, “Suna’ya yetemedim ben. Çünkü benimle evlenince soyadı Korhan olmadı” dedi.
Sinirlenen Halis Ağa, ikisini de huzurundan kovarken; Kaya, Ferit’le Suna arasında bir şeyler olduğunu ima etti. Ferit buna sinirlenirken; Suna da “Ben seni adam sandım. Sen kıskandığın Ferit’in tırnağı bile olamazsın. Sen hasta ruhlu bir adamsın” dedi.Sinirlenen Kaya, Suna’ya el kaldırınca herkes onlara müdahale etti.
O sırada sinir krizi geçiren Seyran, ablasına ulaşamayınca Latif’i aradı. Orhan Bey’in geldiğini öğrenen Seyran, Kaya ile Suna’nın tartıştığını da duydu. Seyran’ın ısrarı sonrası Latif, “Kaya Bey, Suna Hanım’a vurmaya kalktı” dedi.
Çılgına dönen Seyran, ablasını almaya gitmek için hazırlanırken Kazım da ona destek verdi. Şanlılar, Akın ile birlikte yalıya gidip Halis Korhan’dan hesap sordu.Suna, kardeşi ve babasını yalıda kalmak istediğini söyleyip yollarken; Ferit, kapıda bekleyen Akın’ı gördü.
Çılgına dönen Ferit, Seyran’a kızarken; Kazım Ağa “Akın ile Seyran’ı sözledik. Siz boşanınca onları evlendireceğiz” dedi.Bu sözlerle daha da sinirlenen Ferit, kimsenin ondan habersiz hareket etmeyeceğini söyleyerek Seyran’ı omzuna attığı gibi içeri soktu. Kazım’a da “Hodri meydan. Yüreği olan gelsin” dedi.
Dedesinin tepkisine de sert çıkan Ferit, “Bana engel olacak biri varsa hodri meydan. Madem bu ailenin gelecekteki varisi sensin dedin bana o zaman önce sen bana saygı duy ki herkes duysun. Seyran bu evde benle kalacak, benden izinsiz bu eve kimse girmeyecek” dedi.Ardından Seyran’ı odaya götüren Ferit, “Ben seni senden daha iyi tanıyorum. Gerçeği bana anlat, söyle artık” diye ısrar edince Seyran da “Yok Ferit, bir kere de kadere teslim ol” dedi.
Ferit Korhan da “Kadere teslim olmayacağım. Yaptığım hataları bir daha yapmayacağım” dedi. Ferit, Seyran’ın “Ailenle ol” demesi üzerine de “Benim ailem sensin Seyran” ifadelerini kullandı.Ferit, gerçeği söyleyene kadar orada kalacağını söyleyince “Akın’ı seviyorum” diyen Seyran gözyaşlarına boğuldu.Ferit’in ısrarlarına dayanamayan Seyran, “Baban için… Öldüreceklerdi babanı, niye anlamıyorsun? Ökkeş çok tehlikeli biri. Bana fotoğraf attı, babanı hapishanede dövdürmüşler. Beni tehdit etti” diye itiraf etti.
Seyran’a sarılan Ferit, aşağıya inince dedesine “Seyran o çocukla neden sözlenmek zorunda kaldı biliyor musun? Benim babamı, senin oğlunu kurtarmak için yaptı. Kazım, Gaziantep’ten Ökkeş diye birini çağırmış” dedi.Latif’e “Bu adamı soruştur” diyen Halis’e karşı çıkan Orhan, “Bu adam çok tehlikeli. Beni öldürecek, bulaşmayın buna” ifadelerini kullandı.
Ökkeş’i hatırlamayan Halis Ağa, Hatice’ye bunu sormak isteyince Ferit ona karşı çıktı. Babasıyla onun evden çıkmayacağını ifade eden Ferit, “Hattuç halayı buraya getireceğim dede” dedi.O sırada Yalıdan dönen Kazım Ağa ise gitmeye hazırlanan Ökkeş’e “Hazırlığını yap ağa. Artık kim ölecekse ölecek kim kalacaksa kalacak. Korhanların Ferit, kızı alıkoydu” dedi.
Ökkeş öfkeyle giderken; Halis Ağa da Kont Ziya’dan yardım istedi. Şehmuz ile harekete geçen Kont Ziya, Ökkeş’i etkisiz hale getirirken Ferit, Hatice’yi zorla yalıya götürdü.
Aynı anlarda Seyran’ın yanına gelen Orhan ve Gülgün’den Orhan Korhan, Seyran’a teşekkür etti. Ardından Ferit ile ona destek olamadığı için Seyran’dan özür dileyen Orhan, “Birbirinizi sevmekten vazgeçmeyin. Ben ailenin önemini, karımın değerini bu yaşa gelince anladım. Siz telafisi olmayan yalnızlıklar yaşamayın olur mu?” dedi.
Gülgün ve Orhan, Seyran’ı da alıp aşağıya indi. İfakat ile Asuman, Seyran’a tepki gösterince Orhan müdahale etti. Orhan Korhan, “Ben şu an buradaysam Seyran sayesinde olduğunu anlayın artık. Bundan sonra benim yanımda hiç kimse Seyran’a saygısızlık yapmayacak. Yoksa çok kötü kalbini kırarım” dedi.
Yalıya gelince Seyran’a da kızan Hatice, Halis ile konuşmaya çıkarken Şehmuz, Ökkeş’i bulduklarına dair Ferit’e haber verdi.Kont Ziya ise telefonu alıp Ferit’e “Babanı alıp buraya geliyorsun. Baban şimdi onunla yüzleşmezse bir daha düzelemez” dedi. Ferit ile oraya giden Orhan, Ökkeş ile yüzleşti.
O sırada Hatice de Halis Korhan’a Ökkeş’in kim olduğunu “Bu benim peşimde dolanıyor diye sen bir güzel benzetmiştin” diye anlattı.Onu dinleyen ve Ökkeş sorununun ortadan kalktığına dair haber alan Halis Korhan, “Bu yaşlı adamı, yarım asırlık aşkını hor görmezsen desti izdivacına talibim” deyip Hatice’nin parmağına yüzük taktı.
Gece eve dönen Ferit, Ökkeş’ten kurtulduklarını söylerken Seyran’ın gitmesini istemedi. Kazım’ın her şeyi bildiğini düşünen Ferit, “Biz seninle hata yaptık. Ayrıldık olmadı, biz seninle her şeyi çözeriz. Bir daha hiç kavga etmeyiz demiyorum ama çözeriz. Beni hemen affet demiyorum ama hatalarımı telafi etmeme izin ver. Bana bir şans daha ver” ifadelerini kullandı.Seyran da “Ferit sen beni aldattın, bana yalanlar söyledin. Nasıl telafi edeceksin bunu? Sen daha bu konuyla ilgili bana doğru dürüst bir açıklama yapamıyorsun” dedi. Ferit de ona hak verdi.
Ardından Pelin’e gittiği gece sarhoş olduğunu ve aralarında bir şey yaşanmadığını zannettiğini, Pelin geri geldiğinde de ona inandığını söyledi.Ferit’e çözmeleri gereken bir sürü sorun olduğunu ifade eden Seyran, “İlk seferki gibi olmaz, canını fena yakarım ve kimseye eyvallahım olmaz” dedi.
Bu sözlerle mutlu olan Ferit, Latif’e haber verip Seyran’a “Hadi karım” diye elini uzattı. Seyran da onun elini tuttu.
Gerçeklerin ortaya çıkması ve Seyran ile Ferit’in barışmasına sosyal medyadan yorum yağdı.”Her şeye rağmen beraberler””Ferit’le Seyran barıştı””Sonunda barıştılar””Beklenen kavuşma, oh be rahatladık””SeyFer küllerinden doğdu””Yalıda kartlar yeniden dağıtılacak””Seyran ve Ferit geri döndü””Seyran’ı evden yollamayı bekleyen İfakat, Asuman ve Suna’ya Hattuç’un yalıya hanım olması şoku””Seyran ile Ferit her şeye rağmen barıştı””Yalıda yeni dönem başlıyor”

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI