DOLAR
32,3603
EURO
34,7392
ALTIN
2.392,78
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
29°C
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C

Prenses Kate ne tür kansere yakalandı? İşte o teoriler

Antalya Bilet…

Prenses Kate ne tür kansere yakalandı? İşte o teoriler
REKLAM ALANI
25.03.2024 15:47
0
A+
A-

Prenses Kate ne tür kansere yakalandı? İşte o teoriler

Kate Middleton, kanser tedavisi gördüğünü açıkladı. Hastalığı ve tedavisi hakkında ayrıntıya girmeyen Galler Prensesi’nin hangi kanser türüne yakalandığına yönelik de çeşitli iddialar ortaya atıldı. İşte Kate Middleton’ın hastalığıyla ilgili teoriler…

Kral Charles gibi Prenses’in de ne tür bir kansere yakalandığı ya da hastalığın seyri bilinmiyor. New York Times gazetesine göre Prenses’in kanser teşhisi Kraliyet Ailesi’ni daha da belirsiz bir duruma sokmuş durumda.
Fox News’se önde gelen onkologların konuya ilişkin teorilerini yazdı. Buna göre Prenses Kate’in ameliyat ile alınmış bir erken kolon kanserine veya şans eseri bulunmuş yumurtalık, rahim veya rahim ağzı kanserine yakalanmış olması ihtimal dahilinde.
Önceki yıllarda Prenses Kate’in sindirim sisteminin iç yüzeyini etkileyen bir bağırsak hastalığı olduğu açıklanmıştı. Uzmanlar bunun kolon ya da bağırsak kanseri risklerini arttırdığını dile getirdi.
Sosyal medyada iddiaların ardı arkası kesilmese de Kensington Sarayı’nın sözcüsü hastalığın duyurulmasından bu yana çiftin büyük destek mesajları aldığını söyledi.
Kraliyet görevlerinden feragat eden Prens Harry ve eşi Meghan Markle da mesaj yayımlayanlar arasındaydı. Ancak Amerikan New York Post gazetesi, Prens Harry ile eşinin, Kate’in hastalığını dünyanın geri kalanıyla aynı anda öğrendiğini yazdı.
Kraliyete yakınlığıyla bilinen İngiliz The Sun gazetesiyse, Prenses Kate ve veliaht prens William’ın güven sorunu yaşadıkları için Harry ile Meghan’a kanserden bahsetmediğini belirtti.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI