DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C

Ahmet Kural baba oldu

Antalya Bilet…

Ahmet Kural baba oldu
REKLAM ALANI
06.04.2024 13:45
0
A+
A-

Ahmet Kural baba oldu

Mutlu birliktelikleri devam eden Ahmet Kural-Çağla Gizem Şahin çifti bebek sahibi oldu. Kural müjdeli haberi sosyal medya hesabında paylaştı.

Çağla Gizem Şahin ile Ahmet Kural, 18 Temmuz’da Bodrum’da Bodrum Cennet koyunda dünyaevine girdi.
Bebek beklediklerini duyuran çifften müjdeli haber geldi.
Kural sosyal medya hesabında oğullarının doğduğunu açıkladı.
İşte kural’ın açıklaması: “Bin aydan hayırlı Kadir Geceniz mübarek olsun. Bu gece, bize ayrıca hayrıyla, mululuğuyla ve Allah’ın sağ salim kucağımıza almayı nasip ettiği oğlumuz Kemal Kural’al geldi. Her şey yolunda. Çağla da Kemal de sağlıklı. Bu mutluluğumuz sizlerle paylaşmak istedik.”
Ahmet Kural, katıldığı programda oğlunun adını açıklamış ve şu ifadeleri kullanmıştı. “İnşallah sağlıklı sıhhatli doğar. İnşallah Allah bir kız çocuğu da nasip eder. Daha doğmadan büyük bir heyecan sardı bizi. Kemal ismini çok istiyoruz. Mustafa Kemal’den geliyor ismi. İnşallah olgun kemâle ermiş bir çocuk olur.”

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI