DOLAR
32,4869
EURO
34,7268
ALTIN
2.409,36
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Açık
25°C

Trabzonspor’dan Salih Uçan ve Oliver Torres açıklaması

Antalya Bilet…

Trabzonspor’dan Salih Uçan ve Oliver Torres açıklaması
REKLAM ALANI
18.04.2024 19:00
0
A+
A-

Trabzonspor'dan Salih Uçan ve Oliver Torres açıklaması

Trabzonspor’dan Salih Uçan ve Oliver Torres transferine ilişkin açıklama geldi. Bordo-mavili ekip 2 futbolcunun transferini yalanladı.

Trabzonspor, Salih Uçan ve Oliver Torres açıklaması yaptı. 

Bordo-mavili ekipten yapılan açıklamada:

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“Profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres’in kulübümüze transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan ‘iddialar’ gerçeği yansıtmamaktadır. İki futbolcu ile ilgili de kulübümüzün herhangi bir transfer çalışması yoktur. Menajerler aracılığıyla “servis ettirilen” bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.”

Antalya Bilet

REKLAM ALANI