DOLAR
32,3385
EURO
34,8303
ALTIN
2.392,85
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
24°C
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C

Ömer’de Gamze zor durumda! “Ömer kendini suçlayacak”

Antalya Bilet…

Ömer’de Gamze zor durumda! “Ömer kendini suçlayacak”
REKLAM ALANI
23.04.2024 00:51
0
A+
A-

Star TV’nin pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan dizisi Ömer’in 22 Nisan’daki 52. bölümüne; Gamze’nin peşindeki sapık tarafından kaçırılması damga vurdu. İşte Ömer’de yaşananlar…

Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay’ın paylaştığı Ömer’in yeni bölümünde; başı dertte olan Gamze’nin kaçırılması dikkat çekti.
Ömer son bölümde; Yılmaz, İlkim’in elinde Ömer’in cüzdanıyla gelmesini idrak edemezken; Vicdan’ın gelişi her şeyi daha da karıştırdı. Nuran, Vicdan’ın mahallesinin delisi olduğunu söyleyip durumu toparladı.Ancak Vicdan, restorana gelen adamı Gamze’nin evini izlerken gördüğünü söyleyince; Ömer ve Yılmaz aşağıya koştu.
O sırada mektuplaştığı “Issız Kalp”in Hakan olduğunu öğrenen Nisa, sinir krizi geçirip “Allah’ından bul Hakan” diyerek onu kovdu.Aynı anlarda Nurhayat ve Çiçek’in yanına gelen Reşat, eşi Çiçek’in “Rahmetliyi unutamadığını o yüzden beni istemediğini düşünüyordum. Ama meğer unutamadığın başkasıymış” dedi. Reşat, durumun öyle olmadığını söylerken Melek, yardım istedi. İçeri koşan Reşat, Samet’in fenalaştığını görünce korksa da onun “Hastaneye gitmem, orada ölmek istemiyorum” sözlerine saygı gösterdi.
Adamdan bir iz bulamayan Yılmaz ve Ömer endişelenirken; apartmana giren Ömer, Gamze’ye gelen hediye pakedini buldu. İçinden çıkan parfümü ve “Üzerinde koklamak için sabırsızlanıyorum” notunu gören Ömer, onu yalnız bırakmayacağını söyledi.Yılmaz da yeğenini bırakmayacağını ifade ederken; Fatma Hanım, Nuran’ı aradı. Annesinden özür dileyen ve dönmesini isteyen Nuran, Gamze’nin peşine sapık takıldığını da anlattı. Yılmaz, Nuran’ın elinden telefonu alınca Fatma Hanım kapattı.
Aynı anlarda Çiçek, Nurhayat’ın gitme isteğine karşı çıkıp hiç bu eve gelemediğini söyleyerek kendisinin gideceğini söyledi. Reşat, ona engel olmaya çalışırken Melek de “Gitme Çiçek, sen gidersen burası ev olmaz” dedi.Yılmaz, Gamze’nin evinde kalmaya karar verirken; birlikte uyuyan Ömer ve Gamze’den Ömer, “Neye kıydığını görüyorsun değil mi?” dedi.
Nisa’nın kendisini kovmasıyla perişen olan Hakan, Vicdan ile dertleşip karısını çok sevdiğini söyledi. Hakan’ı dinleyen Vicdan da 20 yıldır Tahir’e aşık olduğunu itiraf etti.O sırada Çiçek’e seslenen Reşat ise “Gerçekten gidecek misin?” deyince Çiçek, “Gideceğim Reşat. Ne oldu Nurhayat, annene bakmaz diye mi korkuyorsun? Merak etme ben senin için her şeyi yaparım” dedi.Bunun üzerine Çiçek, Reşat’ın “Sen sadece anneme bakan bir kadın mısın?” sözlerine “Elini tutamadığın kadınım” yanıtını verdi.
Sabah namazı için hazırlanıp evden çıkan Ömer ise Gamze’yi işe götürmek için yeniden geleceğini “Seni kimse rahatsız edemez” sözleriyle aktardı.Namaz sonrası Samet’in eve götüren Ömer, Melek’ten Nurhayat ile babasının eskiden aşık olduklarını öğrendikten sonra Reşat ile yüzleşti.Oğluna her şeyin gelip geçtiğini söyleyen Reşat Hoca, çocuklarının annesini çok sevdiğini söylese de Ömer, “Bana kimse Gamze’yi unutturamayacak” dedi.
Rahmi uyurken kaçan ve eve dönen Fatma ise ağabeyi Yılmaz’ın karşısına dikildi. Kendisinin de kızlarının da kimseye ihtiyacı olmadığını ifade eden Fatma, “Sen git kendi ailenle uğraş, bizi bizimle bırak. Ben evlatlarımın başındayım” dedi.
Dayısı çıktığı gibi işe gideceğini söyleyen Gamze, Sadık’ın kendisini bırakma teklifine karşı çıktı. Tam restoranın sokağına girdiğinde ise sapık karşısına çıktı. O sırada onun kendisini sıkıştırdığını gören Vicdan, hemen müdahale edip Gamze’yi mekana götürdü.Gamze o sırada kendisini arayan Ömer’e bir şey çaktırmak istemese de Vicdan elinden telefonu alıp her şeyi anlattı.
Şükran ve Nisa, Nilüfer’e sürpriz doğum günü partisi için hazırlık yaparken; Ömer bütün gün restoranda eşini bekledi.Tam çıkacakken gelen sapık, bir masaya oturup hem Gamze’yi hem Ömer’i rahatsız edince Ömer dayanamadı. Sinirlenen Ömer, ona kafa atıp Gamze’den uzak durması gerektiğini söyledi.
Ömer sakinleşirken avukattan gelen telefonla mutlu oldu. Melek’in ağabeyinin hapisten çıkabileceğini belirtirken; Gamze ile önce karakola gideceklerini sonra Melek ile avukatla konuşacaklarını ifade etti.
Nuran ile barışsa da Rahmi’yi kaybettiğini düşünüp üzülen Fatma, Rahmi’nin sürpriziyle şoke oldu. Rahmi’nin müziği kapatmamasına sinirlenen Fatma, gelmeyeceğini söyleyip onu azarladı.Akşam Nuran’ın zoruyla Nilüfer’in doğum günü partisine giden Fatma Hanım, Rahmi’nin gelişiyle şoke oldu. Nuran, kendi çağırdığını söylerken; Rahmi, Fatma’ya evlilik teklif etti.
Herkes sevinçle partide vakit geçirirken; Reşat’ın yakın dostu Samet vefat etti.Partide Nuran ile Şükran’ın Tahir hakkındaki konuşmalarını duyan Vicdan, Tahir’e olan aşkını kalbine gömüp “Şükran seni çok seviyor. Tüm bunları seni çok sevdiği için yapıyor” dedi.
Aynı anlarda partiye giden Ömer, Gamze’nin olmadığını görünce şoke oldu. Onu arayıp nerede olduğunu soran Ömer’i geçiştiren Gamze, bindiği takside sapığı görünce şoke oldu.Hemen araçtan inip koşan Gamze yine de kaçamadı. Gamze’yi yakalayan sapık, onu bayıltıp sürükledi.
Gamze’nin başına gelenlere sosyal medyadan yorum yağdı. “Ah Gamze yine burnunun dikine gittin””Bu zamana kadar Gamze’nin hiç bir sorununda yanında olmayan ailesi yine yalnız bıraktı””Ömer şimdi kendini suçlayacak””Gamze gerçekten Ömer’i hak etmiyor””Ömer’in korktuğu başına geldi”

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI