DOLAR
32,3719
EURO
34,6959
ALTIN
2.391,33
BIST
10.164,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
29°C
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C

Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar havalimanlarına akın etti

Antalya Bilet…

Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar havalimanlarına akın etti
REKLAM ALANI
30.12.2023 06:41
0
A+
A-

Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar havalimanlarına akın etti

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa’nın ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından yurda dönmek üzere yola çıkan iki takım kafilesini, havalimanlarında çok sayıda taraftar tezahüratlarla karşıladı. Fenerbahçe’yi getiren uçak Sabiha Gökçen Havalimanı’na, Sarı-kırmızılıları taşıyan uçak ise İstanbul Havalimanı’na iniş yaptı.

Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe’nin Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu’nda yapacağı maç başka bir tarihe ertelendi. 
Maça saatler kala Suudi Arabistan yönetiminin Galatasaray ile Fenerbahçe’ye Atatürk pankartı ve tişörtü için izin vermediği belirtildi. Bir süre sonra krizin aşıldığı duyuruldu ancak daha sonra Türk takımlarının taleplerinden geri adım atmadığı açıklandı. Taleplerinin olumsuz karşılık görmesi üzerine Fenerbahçe ve Galatasaray sahaya çıkmayı reddetti. İki takım, ertelemenin ardından yurda döndü. 
SÜPER KUPA MAÇI İÇİN ERTELEME KARARI
Fenerbahçeli taraftarlar, Süper Kupa’nın ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından yurda dönmek üzere yola çıkan Sarı-lacivertli kafileyi karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı’nda toplandı. Taraftarlar, ellerinde bayraklar ve tezahüratlarla takımlarını karşıladı.
Takım otobüsünden taraftarlara seslenen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Buraya kadar geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Sarı-kırmızılı kafileyi de, havalimanında binlerce taraftar tezahüratlarla karşıladı. 
Gece yarısı Riyad’dan kalkan uçağı karşılamak isteyen Sarı-kırmızılı taraftar İstanbul Havalimanı’na akın etti.
İki havalimanında da farklı takımların taraftarları karşılamaya katıldığı görüldü.
Taraftarlar tezahüratlar eşliğinde takımlarını beklerken, İstiklal Marşı ve andımızı da okudu.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI