DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
25°C
Antalya
25°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
24°C

Kadın komandolar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden halatla indi

Antalya Bilet…

Kadın komandolar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden halatla indi
REKLAM ALANI
08.03.2024 15:05
0
A+
A-

Kadın komandolar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden halatla indi

İstanbul’da Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı’nda (JÖAK) görevli 6 kadın astsubay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden halatlarla botlara iniş yaptı. Program boyunca İstanbul Boğazı transit gemi geçişlerine kapatıldı. Komandoların köprüden Boğaz’a inişi havadan görüntülendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla JÖAK’ta görevli 6 kadın komando, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden halatla iniş yaptı.
HABERİN VİDEOSUNA GİT
Köprüden yapılan halatlı iniş sırasında Ortaköy sahilinde toplanan vatandaşlar ve turistler etkinliği ilgiyle izledi. Bazı vatandaşlar o anları cep telefonu kameralarıyla kaydetti.
Köprüden halatla inen kadın komandolar programın ardından botlarla Ortaköy sahiline getirildi.
Komandalar Ortaköy sahilinde karanfillerle karşılandı.
Jandarma Üsteğmen Seher Cingöz “Jandarma Genel Komutanlığımızın 185. kuruluş yıl dönümü ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde kahraman Türk kadının gücünü azim ve kararlılığını bir kez daha vurgulamak üzere iple erişim tekniğimizi kullanarak, inişimizi yapmış bulunuyoruz. Kadın jandarma komandolar olarak görevimizi canımızdan aziz bilip tüm faaliyetlerimizi bu ruhla icra ediyoruz. ” dedi.
Jandarma Astsubay Üstçavuş Duygu Erdem ise şöyle konuştu: “Bugün burada 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden iniş faaliyetinin benim için farklı bir anlam ve önemi bulunmaktadır. Çünkü bu faaliyeti 2019 yılında Şırnak ilinde şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Esma Çevik tarafından 2014’te ilk kez gerçekleştirilmiştir. Ben de onun gibi bir kadın astsubay olmanın bu faaliyet içinde olmanın haklı gururunu yaşıyorum.
Bu vesileyle onu ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI